Volt már valakinek garanciaproblémája a herdverkernél, amivel nem foglalkoztak?
Vettem náluk egy alkatrészt, ami még fizikailag teljesen ép volt, amikor elküldtem a boltnak garanciára, de kaptam pár képet válaszként, hogy sérült, így nem veszik vissza, kivéve, ha maszekban plusz pénzért egy ismerősükkel láthatatlanná teszik a hibát.
Nem voltam hajlandó fizetni érte, mert szerintem a szervizben rongálódott meg a termék.
Akinek hasonló incidense volt már, vagy más módon/miatt nem akarták érvényesíteni a garanciát, kérem, írjon, mert szeretnék felsőbb szervezethez fordulni és kivizsgálást kérni, és ha ez a probléma másnál is felmerült, akkor valószínűbb, hogy szándékosan verik át az ügyfeleket!
Kötelezők kivizsgálni.
Amennyiben még mindig nem hajlandók viheted tovább is hiszen ha 100%-ra biztos vagy benne,hogy azt nem te okoztad vagy a rendeltetés szerű használat hiánya akkor kötelesek garancia eljárásban részesíteni.
Több boltban és szervizben is kérdeztem/mutattam, azt mondták, vagy gyári hiba vagy szándékos rongálás, szakszerűtlen használattól vagy szerelés közben nem keletkezhetett.
Ragaszkodnak ahhoz, hogy mivel fizikai hiba, így elvesztette a garanciáját, nem csinálnak vele semmit, hacsak velük meg nem javíttatom előtte pénzért. Azt mondják, fizikai gyári hibára a gyártó nem vállal garanciát, olyan nincs is. (???!)
Hiába csinálok képet, akkor azt mondaná, hogy a kép készítése után rongálódott meg. még azzal is bepróbálkozott, hogy szállítás közben sérült. :D egy kb 20x20as alkatrész középső védett részén...
És az ő fényképéről se tudom, hogy valódi-e, mármint az én alkatrésem van-e rajta. A képen a gyári szám nem látszik, onnantól honnan tudjam, ugyanaz-e?
Nem tudom, hogyan lehetne védekezni az ilyen csalók ellen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!