Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Volt már valakinek garanciapro...

Volt már valakinek garanciaproblémája a herdverkernél, amivel nem foglalkoztak?

Figyelt kérdés

Vettem náluk egy alkatrészt, ami még fizikailag teljesen ép volt, amikor elküldtem a boltnak garanciára, de kaptam pár képet válaszként, hogy sérült, így nem veszik vissza, kivéve, ha maszekban plusz pénzért egy ismerősükkel láthatatlanná teszik a hibát.

Nem voltam hajlandó fizetni érte, mert szerintem a szervizben rongálódott meg a termék.

Akinek hasonló incidense volt már, vagy más módon/miatt nem akarták érvényesíteni a garanciát, kérem, írjon, mert szeretnék felsőbb szervezethez fordulni és kivizsgálást kérni, és ha ez a probléma másnál is felmerült, akkor valószínűbb, hogy szándékosan verik át az ügyfeleket!

2014. szept. 16. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Kötelezők kivizsgálni.

Amennyiben még mindig nem hajlandók viheted tovább is hiszen ha 100%-ra biztos vagy benne,hogy azt nem te okoztad vagy a rendeltetés szerű használat hiánya akkor kötelesek garancia eljárásban részesíteni.

2014. szept. 16. 12:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Több boltban és szervizben is kérdeztem/mutattam, azt mondták, vagy gyári hiba vagy szándékos rongálás, szakszerűtlen használattól vagy szerelés közben nem keletkezhetett.

Ragaszkodnak ahhoz, hogy mivel fizikai hiba, így elvesztette a garanciáját, nem csinálnak vele semmit, hacsak velük meg nem javíttatom előtte pénzért. Azt mondják, fizikai gyári hibára a gyártó nem vállal garanciát, olyan nincs is. (???!)

2014. szept. 16. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezért kell képet csinálni szállítás előtt...ha nincs bizonyítékod hogy neked előtte épp volt akkor cseszheted, pedig mekkora fa..ság hogy vissza élnek ilyennel.
2014. szept. 16. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Jah kép készítéskor meg személyi legyen mellette legközelebb.
2014. szept. 16. 15:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Hiába csinálok képet, akkor azt mondaná, hogy a kép készítése után rongálódott meg. még azzal is bepróbálkozott, hogy szállítás közben sérült. :D egy kb 20x20as alkatrész középső védett részén...

És az ő fényképéről se tudom, hogy valódi-e, mármint az én alkatrésem van-e rajta. A képen a gyári szám nem látszik, onnantól honnan tudjam, ugyanaz-e?

Nem tudom, hogyan lehetne védekezni az ilyen csalók ellen...

2014. szept. 16. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!