Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges egy Android 4.2.2...

Lehetséges egy Android 4.2.2 verziójú eszközt upgradelni Android 6+ra?

Figyelt kérdés
Szinte alig van sw az Android 4hez.

jan. 31. 16:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ha van ay adott eszközre custom rom, akkor igen, De legalább a 9, 10es verzió kellene, hogy minden fusson.

Több kérdésben is láttam ezt az Android verziót, ha te vagy az, akinek egy régebbi Samsung mobilja van, akkor azzal nem tudsz mit kezdeni, cserélned kell.

jan. 31. 16:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Minden maga korabeli szoftver megy rajta, csak harmadik fél oldaláról a korabeli verziót kell letölteni, nem a play áruházat használni, mert ott mindenből a legújabb van. Ezért jó az Android, mert arra lehet sideloadolni bármit. Egy olyan régi iPhone már csak telefonálni jó, mert nincs (hivatalos) mód korabeli szoftvereket tenni rá.
jan. 31. 18:05
 3/16 anonim ***** válasza:
Miért tennéd, amikor fillérekért tudsz használt telefont venni, ami sokkal jobb?
jan. 31. 19:04
 4/16 anonim ***** válasza:
Gyári Androidra nem, esetleg valamilyen külső változatra, ha az adott eszközt támogatja, de állítólag úgy sem egyszerű felrakni. Az ilyen régi hardverek teljesítménye sem elég általában egy modern rendszerhez. 2GB RAM pl. már soknak számított.
febr. 1. 06:49
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem írtam le de egy régi tabletről volna szó, aminek szép kijelzője van és működik csak hát 4.2.2 van rajta. Lenovo A3000-H. De van régi ua. az Android Huawei és Samsung telók.

Igazánból szeretném, ha a Waze futna valamelyiken, főleg a tabletten.

Eddig ilyet nem kérdeztem, és kár kidobálni az ilyen eszközöket, amúgy meg sajna nincsenek fölös fillérjeim se, hála a nyugdíjam "megőrzött" értékének.(Off)

febr. 1. 06:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt találsz régebbi verziókat, amikhez elég a 4.2 (Waze 4.66 kell neked, úgy látom)

[link]

febr. 1. 08:50
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi, utánajártam, valóban ez kell az Android 4.2.2 hez.

Nagy nehezen letöltöttem de nem működik, hogy miért nem tudom.

Mi lehet a gond?

febr. 4. 17:05
 8/16 anonim ***** válasza:
Passz.
febr. 4. 17:07
 9/16 A kérdező kommentje:

Ezért gondoltam, hogy a gép oldalról talán megoldható és Android 6 ra vagy 7 re váltanék, amin már működik a Waze.

Ez lehetséges?

Eddig is köszönöm a figyelmet.

tegnapelőtt 07:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem látok hozzá semmit, de amúgy sem bírna el újabb rendszert.
tegnapelőtt 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!