Lehetséges egy Android 4.2.2 verziójú eszközt upgradelni Android 6+ra?

Belátom, feladom, azért köszönöm a gondolkodást.
A biznisz megöl minden racionalitást, azaz csak gyártjuk a hulladékot azzal, hogy az új nem igazán kompatibilis előzményeivel még csökkent funkciókkal se. De ez máshova vezet sajna (frissitések?, reklámok? és amiről még nem is tudok ...), de ez már off innen.

Oké, tudom kicsit túloztam, és értem hogy valamit valamiért, de azért ez nekem nem tetszik, hogy eladok valamit aztán folyton javítgatom (frissítem, ha igaz) valamiért kb 2-3 évig aztán kuka. Ez olyan mintha gyártok autót majd folyton visszahívom hogy javítsak benne valamit, aztán annyi, megy ahogy megy.
Vagy itt másról is szó van?

Köszi az alapos magyarázatot, igen ez így működik, de hogy mit várok?
Ahogy mondtam a biznisz miatt már a "ló" túlsó felére jutunk, és a sok változtatásokban szerintem sok nem igazán szükséges is lehet.
Igaz ezt konkrétan nem tudom kimutatni csak egy kissé fura és kaotikus a sok frissítés és az újabb és újabb verzió. Élek a gyanúval, hogy nem teljesen kész dolgokat árusítanak csak hogy minél előbb beelőzzék a konkurrenciát, oszt majd a frissítésekkel javítgatjuk. A friss kém programokról ne is beszéljünk. De lehet hogy én már paranoiás vagyok ebbentek az IT dzsungelben.
Sokan már visszatértek a nem okos készülékekre mondván, hogy csak egy telefon kell ami nem hackelhető.
Persze attól még ott az asztali pc W7-8-10-11 ... ua. a problémakör, és sokszor jártam úgy hogy az "újabb" verzió rosszabb lett.
Most az AIről gondolom, hogy elszabadul és helyettünk akar dönteni - mert hogy ilyen felszínesen programozzák. De ezt hagyjuk, csak morgok és köszi az intelligens hozzállást.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!