Melyik programozási nyelvet kezdjem el tanulni?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok szóval arra lennék kíváncsi hogy milyen nyelvet kezdek el tanulni milyen programot használjak hozzá..ilyesmik. Hobby szinten érdekel a dolog egyelőre. :)2014. júl. 10. 09:42
1/3 anonim válasza:
"1. Google "nyelvét" (egyrészt mert hetente többször felteszik ezt a kérdést, másrészt mert elengedhetetlen programozásnál a Google használat)
2. angol nyelvet
3. kezdésnek a Python-t szokták ajánlani
4. későbbiekben pedig a C++/C#/Java trióból válaszd ki, amelyik jobban fekszik és azt mélyítsd el
"
89%-os válaszadótól idéztem, minden jog őt illeti.
Hobbi szintre elég a 3. pontig:)
2/3 anonim válasza:
Oh, ez az én válaszom a tegnapi kérdésre :), már épp linkeltem volna be. (Örülök az egyetértésnek, Wampa és a többi zöld kezű :))
De be is linkelem, hogy te is (kérdező) lásd, hogy mennyire GYAKORI KÉRDÉS ez, épphogy van 12 óra a 2 kérdés között...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
3/3 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom c# nyelvet. Nekem egyszerű volt elsajátítani. Maga a nyelv annyira nem is lényeg, a gondolkodás és a logika az ami teszi a programozót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!