Ismertek olyan oldalt, ahol lehet csapatot verbuválni egy garázsprojekthez?
Úgy értem, hogy ilyen fizettség nélküli együttműködésekre, azaz garázsprojektekre. Pl.: Van két ember, aki hasonlót szeretne, de az egyik nem tud modellezni, de tud programozni, a másik fél pedig nem tud programozni, de nem tud modellezni. És akkor tök jól kiegészítik egymást.
Azaz összeállnak egy közös projekt erejéig.
Igen, de ezt az egyet ismerem én is, de azért köszönöm. :)
Ha esetleg tud még valaki valamit, akkor írja meg, köszönöm.
> a másik fél pedig nem tud programozni, de nem tud modellezni
Hagy tippeljek, véletlenül nem te lennél ez a másik fél?
Sajnos fizetség nélkül nem megy. Aki ért is hozzá az valószínű, hogy már elhelyezkedett a szakmában, így a szabadideje is drága. Ha mégis van rá affinitása, akkor olyannal fog foglalkozni ami érdekli, és nem mások ötleteit fogja csinálgatni puszira. Nem beszélve arról, hogyha bejön egy pénzes maszek munka, akkor nem nehéz dönteni melyiket fogja csinálni a kedves szakemberünk.
Működő garázsprojekteket utoljára egyetemen láttam, de egyik sem volt komoly, így visszagondolva. Tanulni viszont tökéletes volt.
A való életben sikeres garázsprojektek csak akkor működnek, ha felkarolja őket egy cég, és egy nagy injekciós tűvel nyomja bele a pénzt.
Vannak jó csapatok és készült már így indiegame (independent game ~ kiadótól független játék), de ezeknél is kivétel nélkül meg lett oldva a finanszírozás.
Nem akarlak elkeseríteni, de sajnos egy játékhoz sok *tapasztalt* ember kell és egy feneketlen büdzsé.
Álljatok össze haverok. Tanuljatok, közösen. Sokat jelent.
Álmodozni pedig sajnos nem éri meg, az álmokat pénzért adják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!