Mi a legmeghökkentőbb kódsor, amivel valaha találkoztatok?
Ha már itt tartunk:
++++++++++[>+++++++>++++++++++>+++>+<<<<-]>++.>+.+++++++..+++.>++.<<+++++++++++++++.>.+++.------.--------.>+.>.
Na ki tudja, hogy ez melyik nyelv? :DD
A programnyelv használata tényleg mindf*ck, de a neve brainfuck xDD
Amúgy meg: if (x != null || !"".Equals(x))
A brainfuck annyira nem megdöbbentő.
(Szvsz a whitespace sokkal rosszabb, mivel még kevésné olvasható.)
Most nem másolom be ide, de nekem a legszebb kódsoraim olyankor születnek, amikor PHP-ban kezdek funkcionális nyelv szerű elemeket használni.
Mondjuk arra_map, arra_filter és társai.
Néha kicsit már sok, amikor ezekből 2-3 db-ot is egybe ágyazok, de faragtam ilyenekkel 3-40 sorokat le a kódból. (Nem, az olvashatóság annyira nem csökkent tőle.)
@17:25: Java?
Szvsz ez annyira nem durva.
Első esetben csekkolod, hogy nem null-t kaptál, aztán megnézed, hogy nem üres string-e. :)
"illetve igénytelen módon a dekrementálás is itt van."
Úgy érted borzasztó kreatív módon úgy van ábrázolva, hogy "i tart 0-hoz", és "véletlenül" pont ez történik ha C/C++ szintaxisnak veszed.
#17 alapján, ha meghökkentően gyenge programozói teljesítményekről is be lehet számolni, akkor leírom az én egyik tapasztalatom:
A melóhelyemen a legelső feladatom egy Python szkript véleményezése volt. Egy crawler volt, letöltött HTML lapokat és kiszedett belőlük szövegeket. A HTML-t úgy parszolta - kapaszkodj -, hogy karakterenként mászkált végig a stringen, úgy keresett benne; és az egyes részek átugrását beégetett karakterszámmal oldotta meg. Majdnem sírva fakadtam. :D
"A HTML-t úgy parszolta - kapaszkodj -, hogy karakterenként mászkált végig a stringen, úgy keresett benne; és az egyes részek átugrását beégetett karakterszámmal oldotta meg."
Nade..... izé.... akkor lehet hogy én is béna vagyok?!
Mert én úgy csinálnám, hogy a HTML fájlból egyszerre annyit olvasok, ameddig a vége nem lesz szóköz, majd ekkor a beolvasott szót karakterenként egyeztetem sorra a keresési adatbázis szavaival.
Mert, ilyenkor mi a helyes eljárás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!