Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Rájöttem, hogyan lehetne...

Rájöttem, hogyan lehetne leprogramozni egy mesterséges intelligenciát ami emberi módon tudna válaszolni és kéréseket megoldani. Tudna segíteni valaki a programozásban? VB

Figyelt kérdés
Tudom érdekesen hangzik,hogy egy ilyet programozni kell de az alap profilt be kell táplálni amit visual basicben próbálok valaki segítene?
2014. máj. 23. 20:21
1 2 3 4 5 6
 41/51 Tengor ***** válasza:
Együtt értek, tudom milyen meg nem értett zseninek lenni!
2014. máj. 24. 17:52
 42/51 tabaki ***** válasza:
Sejtettem, hogy ez lesz a vége...
2014. máj. 24. 18:40
 43/51 A kérdező kommentje:
#41mért talán teis zseni vagy? egyébként én nem zseninek tartom magam hanem másnak mint a normális emberek az agyam mindig máshogy próbálta megoldani a problémákat és sokan mindig sokszor észrevétel nélkül követték a példámat az emberek. egyébként szerintem a zsenik mind attól lettek zsenik hogy valami újjat találtak ki...
2014. máj. 24. 19:10
 44/51 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a többiekre, igenis meg lehet csinálni, és lehet hogy sejtem is hogy milyen megközelítéssel kívánod megvalósítani. Ráadásul azt hiszem én vagyok a te embered, annak ellenére hogy nem pont visual basicben programozok. Szóval a lényeg hogy szívesen segítek, és az útmutatásod alapján leprogramozok html-ben egyolyan kódot, ami intelligensebb mint pl te.
2014. máj. 25. 09:35
 45/51 anonim ***** válasza:
Már csak egy kérdés maradt: Miért nincs még kint a kérdező Napiszaron?
2014. máj. 25. 09:38
 46/51 2xSü ***** válasza:

> triválisan hülyeség lessz éppen ezért tartom a szám.

Attól még lehet tanulságos. Az ember egy probléma megoldása során gyakran jut zsákutcákba. Ez része annak, hogy az ember megtalálja a helyes utat, megtanulhatja belőle, hogy merre nem érdemes fordulni az adott esetben. Nincs gond azzal, hogy az ember triviális hülyeséget gondol ki, ha később be tudja látni, hogy az, és hogy miért az.

2014. máj. 25. 12:37
 47/51 anonim ***** válasza:

Rólad egy csoporttársam jut eszembe. Ő mindig egy másik dimenzióban látott mindent. Fejben lejátszotta a sakk meccseket, előre látta mozdulatodat és akár 20 méterről a szellemi képességeivel megölt bárkit. Legalábbis az elmondása szerint.

Gondolom mondanom sem kell, hogy egy for ciklust nem tudott értelmesen megírni évek után sem.

2014. máj. 25. 15:06
 48/51 tabaki ***** válasza:

Attól, hogy Kérdező nem tud programozni vagy problémátlan magyar szavakat helyesen leírni, még megtalálhatta volna a bölcsek kövét. Ami nem stimmel, az inkább az, hogy ennek semmi tanújelét nem adta eddig, sőt, köztünk legyen mondva, az eredeti gondolkodásnak amúgy általában sem. Miért, miért nem, mókásnak talált egy kamukérdést feltenni, oszt' annyi, remélem, pompásan mulatott.

Nekem egyébként nagyon tetszettek a megérdemeltnél sokkal tisztességesebb válaszok. Ha valakinek egyszer tényleg világmegváltó ötlete támad, bátorságot meríthet belőlük, hogy lesz, aki támogatja.

2014. máj. 25. 20:00
 49/51 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valóban megtalálta a mesterséges intelligencia nyitját, elég szomorú hogy a terminátor filmek után még meg is akarja valósítani. (aminek a lehetősége pont annyira valóságos mint maguk a filmek. ;-)
2014. máj. 25. 20:09
 50/51 A kérdező kommentje:
47:neharagudj deha neked lenne egy bmw-d meg egy trabantod melyiket használnád és melyikkel nem foglalkoznál?
2014. máj. 25. 22:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!