Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Rájöttem, hogyan lehetne...

Rájöttem, hogyan lehetne leprogramozni egy mesterséges intelligenciát ami emberi módon tudna válaszolni és kéréseket megoldani. Tudna segíteni valaki a programozásban? VB

Figyelt kérdés
Tudom érdekesen hangzik,hogy egy ilyet programozni kell de az alap profilt be kell táplálni amit visual basicben próbálok valaki segítene?
2014. máj. 23. 20:21
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
én akkoris megcsinálom:)
2014. máj. 24. 10:34
 32/51 Tengor ***** válasza:
Hajrá!
2014. máj. 24. 10:45
 33/51 2xSü ***** válasza:
#31: Oké, akkor várjuk, hogy milyen logikát, adattárolást kellene pontosan megvalósítani.
2014. máj. 24. 10:57
 34/51 A kérdező kommentje:
ez azt jelenti kapok tőletek programozási segítséget?
2014. máj. 24. 11:58
 35/51 2xSü ***** válasza:

Ha van specifikáció, és nem első blikkre baromság, azaz úgy látjuk hogy van értelme foglalkozni vele, akkor miért ne? (Mondjuk tuti nem VB-ben, de ez már részletkérdés.) Szóval specifikálni kellene, hogy hogyan működne a program, milyen módon tárol adatot, milyen módon alakít ezeken az adatokon, milyen az input, az output…

De gyanítom, hogy egy vázlatos leírás második mondata komoly problémafelvetést fog hozni magával.

Viszont ha épkézláb ötleted van, ami valóban korszakalkotó, akkor biztos találsz rá embereket, akik akár ingyen, pusztán lelkesedésből, vagy presztízsből dolgoznának veled.

De ha komolyan érdekel a téma, elsőnek nem árt utánajárni, hogy milyen módon próbáltak már hasonló szoftvert írni, milyen módszerek vannak, milyen eredményeket értek el vele, mik az adott módszer előnyei, hátrányai, erényei és hiányosságai.

2014. máj. 24. 13:38
 36/51 Tengor ***** válasza:

Persze, hogy kapsz! Nem azt mondtuk, hogy nem segítünk, hanem, hogy 99%, amit kitaláltál az nem megvalósítható.

Ha van hozzá konkrét specifikációd (nem csak valami ködös objektumos akármi) akkor simán találsz rá programozót.

Sajnos eddig semmi kézzelfoghatót nem adtál.

2014. máj. 24. 13:43
 37/51 A kérdező kommentje:
utolsó elõtti olvasgattam egy mesterséges intelligencia kōnyvet ami vastagabbvolt mint a derekam es arra jutottam hogy rossz megközelítésböl probaljak ezt a dolgot megvalósítani minél többet programoznak ehhez a témához annál messzebb kerülnek az emberek ahhoz hogy a program önmagát programozza és még mindig aztmondom korszakalkotó az ötletem
2014. máj. 24. 13:59
 38/51 tabaki ***** válasza:

Na, akkor én sem akarok kimaradni, legalább a lemezborítót megtervezem, vagy valami, ha már programozni nem tudok... Szóljatok, ha már van működőkőképes modell.

Az eddigiek alapján sajnos továbbra sem tudom igazán komolyan venni a mondottakat, de szurkolok, hogy inkább te legyél zseni, én meg, egye fene, égjek az utókor előtt, mint a rongy.

2014. máj. 24. 14:54
 39/51 2xSü ***** válasza:

Azért vigyázz, mert minden bonyolult kérdésre van egy egyszerű, könnyen érthető, trivális és egyben hibás válasz. Ugyanígy minden problémára van egy egyszerű, könnyen megtalálható, triviális és hibás megoldás.

Szóval mondj valamit a tervezendő programod működési elvéről legalább, arra már tudunk is mit mondani. Mert addig ez csak szócséplés. „Ha lenne egy projekt benne lennél? - Attól függ mi az. - Azt még nem mondom meg, de benne lennél? – Attól függ mi az…”. Ha mondasz valami releváns jellemzőt az elképzelésedről, akkor arra meg tudjuk mondani, hogy szerintünk jó ötlet-e, vagy triviálisan hülyeség.

2014. máj. 24. 16:53
 40/51 A kérdező kommentje:
triválisan hülyeség lessz éppen ezért tartom a szám.
2014. máj. 24. 17:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!