Az érettségin miért mindig a Pascal-t nyomják?
JAVA EE fejleszto vagyok egy cégnél, 8 éves tapasztalattal. Nincs diplomám róla, amit tudok, azt önszorgalomból tanultam meg. Most gondolkozom, hogy kellene egy papír, mert külföldre szeretnék menni és néha szükséges a "degree". Legalábbis a hirdetésekben ez van.
Minden informatika szakhoz ugye kell az info érettségi, ami nem nehéz, csak azt nem értem, hogy miért nem frissítik a lehetoségek tárházát? Minek kell ennyire a Pascalt nyomni?
Köszönöm
ismerősöm egy két éve c# ban érettségizett
egyetemre felvételihez nem vagyok biztos benne kell infó érettségi persze kézenfekvő de természettudományos tárgy mármint fizika vagy akár földrajz szintén elfogadott volt még nemrég
"Minden informatika szakhoz ugye kell az info érettségi"
Ez hülyeség. Nekem sincs informatika érettségim, mégis van infós diplomám. Mindenhol elfogadják a matek fizikát.
Bírom az ilyeneket. Kiindulunk egy hamis állításból, nem nézünk utána, hogy igaz-e, csak elhisszük, majd elkezdjük szidni a csillagos eget is, csak a tények ne zavarjanak.
Ha a kérdező érettségizni akar, nyugodtan jelentkezhet érettségire és leérettségizhet Javában.
#13: Jól mondod, én is tanultam Pascalt... talán egy hétig, pedig nincs nyolc éves tapasztalatom.
Ezzel azonban az a baj, hogy a programozó lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!