Ismer valaki Sockets-hez hasonló Pascal networking unit-ot, ami jól működik arm-linux targeten?
Figyelt kérdés
Igazából bármilyen sockets képességeivel rendelkező networking unit jó lenne, mert a legtöbbet lehet fordítani arm-linux-ra.
annyi, hogy send és receive parancs legyen amivel pointereket lehet küldeni, és fogadni.
2013. dec. 8. 19:26
2/6 A kérdező kommentje:
tosz mer mír ?!
2013. dec. 8. 19:47
3/6 anonim válasza:
Mert nem arra lett kitalálva. Futni fut, de ennél még jóval többet fogsz szopni később, ha ezen a vonalon mész tovább.
Valami nem dos-hoz íródott igazi multiplatform nyelvvel kéne indulnod...namind1. Sz'al majd tartsd észben, hogy: én szóltam!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mester :D
szóóóóóóóval, sockets helyett arm-linux-ra ? valaki ?
2013. dec. 8. 21:48
5/6 ejbenjaro válasza:
[link] ez alapján az LNet consol-os, nem vizuális, komponense működik arm-en, de optimalizáció nélkül kell fordítani. Ha mégsem menne, tehetsz egy próbát az ararat synapse csomaggal is, de arról nincsen információm, hogy az arm platform támogatott lenne bármilyen szinten is.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, teszek egy próbát az lnet-tel :) synapse szerintem nem mûxik arm-en, pedig jó lenne a httpsend miatt :)
2013. dec. 9. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!