Jo programozo vagyok?
Figyelt kérdés
14 evesen megtudok irni egy komlett php html urlapot es kozbe nem nezem a sourcet a neten. Ez jo es mit kenne tanulnom?.2012. szept. 30. 16:50
11/15 Electronicperson válasza:
Én 12 évesen egyedül vezettem egy teljes szerverközpontot amin az àltalam írt egyedi operációs rendszert hasznàltàk. Emellett még készítettem egy működő számítógépet műanyagból ami gyorsabban volt mint egy dupla processzoros legjobb xeon CPU-val szerelt szerverhalmaz.
12/15 anonim válasza:
Ajj, mi ebben a hihetetlen? A modellezőt rosszul fogalmaztam, annyi lett, hogy kulcs szavak alapján ki hozott négyzetet, kockát, de már abba is hagytam a fejlesztését. 18:36 -os vagyok, bár már gondolom rájöttetek. Ja, és:
Nem tutorial -ból lestem, próbálgattam, fordítgattam a az angol szövegeket, és meg lett az eredmény, eddig még csak 2D valamiket írtam, pl.: ping pong, amiről már volt szó.
13/15 anonim válasza:
Uram atyám..
Mert meg bírsz szerkezteni egy weboldalt?
14 évesen már tudtam.. most 18 vagyok..
Ja és most meg Telefonra játékokat modellezek,
És szabad idömben, Flash Játékokat írok.
14/15 anonim válasza:
nem bírom már ezt a kínzó nerdszagot
15/15 anonim válasza:
Én 8 évesen törtem fel a Pentagon védelmi rendszereit..Elis adtam a cuccot Kínának :D adtak érte pár kilo cukrot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!