HYMN CPU szimulátorhoz (Assembler programnyelv) sürgős segítség! Ezt hogy kellene?
Figyelt kérdés
Nos, eddig azt vettük, hogy hogyan kell beprogramozni két szám összeadását, vagy szorzását. Most az kellene, hogy a program írja ki a képernyőre, 2 hatványait 64-ig...Akármelyik szaktársamtól kértem segítséget, fogalmuk sem volt (szülésznő-szak), ezért tettem ki a kérdést, már legalább egy napot gondolkodtam rajta, de semmire sem jutottam...:\ Köszönöm a segítséget!2012. szept. 25. 20:55
1/14 anonim válasza:
Csak a margóra jegyzem fel, hogy az Assembler nem programozási nyelv, hanem fordítóprogram.
Node remélem ez segít:
Mint látod nem bonyolult, a jobb oldalon a memória egyes részeire bepakolod az adatokat (jelen esetben a 2 hatványait), a bal oldalon pedig egymás után betöltöd illetve kiíratod őket.
2/14 A kérdező kommentje:
Valóban? Csak mert ezt mondták róla...=( De nagyon köszi a linket!
2012. szept. 26. 00:03
3/14 A kérdező kommentje:
Valóban egyszerű, ahogy látom, de fene, erre ahogy látom senki sem gondolt :D
2012. szept. 26. 00:04
4/14 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy ezt egy .txt-ben kell leadni, hogy hogyan programoztuk be. Na, azt hogy kellene?
2012. szept. 26. 00:05
5/14 anonim válasza:
Ez nem világos nekem teljesen, mármint le kell írni, hogy lépésről lépésre, hogy mit csináltál? Mert akkor egyszerűen csak nézd meg, hogy mit hova írtam és azt írd le. Vagy a kódot kell txt-ben?
6/14 A kérdező kommentje:
Igen, az utasításokat kellene :D Köszi!
2012. szept. 26. 10:43
7/14 anonim válasza:
Elnézést a kérdésért, de szülésznő-szakon minek kell CPU szimulátorral foglalkozni?
8/14 A kérdező kommentje:
Hát, ez ne tőlem kérdezd :D Ezért nem tudja senki, mert azt sem értjük egyáltalán minden tanuljuk...
2012. szept. 26. 14:37
9/14 A kérdező kommentje:
Oké, nagy nehezen átírtam egy .txt-be az utasítássorozatot, már csak annyit kérdeznék, hogy miért LOAD 20-al keződik a számsorozat? És nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2012. szept. 28. 15:10
10/14 necrovomitpussy válasza:
hali. én nem voltam ezen az órán, hogy kell .txt-be átírni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!