Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik programnyelv-el érdemes...

Melyik programnyelv-el érdemesebb kezdeni, JAVA/BASIC?

Figyelt kérdés
Melyiket mennyi idő alatt lehet megtanulni,mik az előnyeik,mi a külömbség és a visualbasic 2010-ben melyikkel tudok windowsra programokat készíteni. 1hét alatt 0-ról fel tudom magam fejleszteni,hogy programozzak összetettebb programokat? Ti mivel kezdtetek és mennyi idő alatt tanultátok meg? a vválaszokat előre is köszi 16F
2012. aug. 6. 18:55
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
Én a Java- t ajánlom.
2012. aug. 6. 18:58
 2/44 anonim ***** válasza:
Az egy hetet felejts el. Amúgy c majd c++, c++-al tudsz visualbasicra is fejleszteni.
2012. aug. 6. 19:00
 3/44 A kérdező kommentje:
És ha megtanulom a JAVA-t azzal is tudok windowsra programokat írni
2012. aug. 6. 19:03
 4/44 anonim ***** válasza:
pythont ajánlom.
2012. aug. 6. 19:03
 5/44 anonim ***** válasza:
Ha a Java- t választod, én szívesen segítek.
2012. aug. 6. 19:05
 6/44 A kérdező kommentje:
Azt választom azértis,mert az jó androidra is...
2012. aug. 6. 19:14
 7/44 anonim ***** válasza:
Én Pascal-al kezdtem, nagyon jó megtanulni az alapokat, elsajátítani a programozás elvét, de másra nem jó.Basic-el meg szintén könnyebb megtanulni de már azzal sem lehet sokra menni.Java, C++ a jobbak.Még szintén jó nyelvek a C#,Python és PHP.Itt van egy rangsor: [link]
2012. aug. 6. 19:29
 8/44 anonim ***** válasza:

Az alapok elsajátításra kb bármi jó.

Viszont 1 hét alatt nagyon messze leszel még attól, hogy összetettebb programokat tudj csinálni!

2012. aug. 6. 19:35
 9/44 A kérdező kommentje:
kb mennyi idő? 130as iq-m van
2012. aug. 6. 19:49
 10/44 anonim ***** válasza:

130-as iq... ezt mivel mérted ki?

csak mert a hozzászólásaidból/kérdéseidből nem az derül ki.

honnan tudja egy halom ismeretlen, hogy mennyi idő alatt tudnád megtanulni? ülj neki, és meglátod hogy haladsz. "összetettebb programok"<--- ez pl. mi a tökömet jelent nálad? :D Tudod, ha megmondanád mit szeretnél elérni, lehet hogy valaki tudna tanácsot adni, hogy milyen úton jutsz oda.

2012. aug. 6. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!