Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 2024 ben c# vagy Python?

2024 ben c# vagy Python?

Figyelt kérdés

C# vagy python érdemes hosszú megtanulni?

Nem pénz keresés céljából, pusztán érdekel a programozás és arra lennék kíváncsi, melyik ad tartósabb tudás, esetleg későbbiekben egy kisseb cégnél vagy szabadúszóként találni valamit.

Ki hogy látja ?

szept. 21. 04:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Célok még nincsenek , de eléggé leköt és tetszik már az is ha egy tömbben/listában hogyan tudok valamit keresgélni. Kíváncsi vagyok hogy mennyire lehet bele menni a programozássba.

Ezért is jött a kérdés hogy mégis merre menjek/ érdemesebb . :)

szept. 24. 04:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Ennél nem árt több nyelvvel is találkozni... Ez nem úgy működik, hogy láttam életemben egy nyelvet és király vagyok. Tehát tanuld mindkettőt a jövőben, emellett nem árt ha találkozol alacsonyabb szintű nyelvekkel is.

De még ez is nagyon kevéske. Algoritmusok és adatszerkezetek, adatbázisok, számítógép architektúrák, rendszerfejlesztés ...stb Ha érdekelnek matekosabb területek, akkor matek sem árt.

Kevés csak a nyelveket ismerni.

szept. 25. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!