Kaptam egy szervert, te hogy használnád? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy:
1.) Plesk-et telepítsek és csak így lennének a weboldalak
2.) Valami virtualizációs programmal (pl. Proxmox, Virtuozzo) osztanám fel
Második mivel csak VM, gondolom nem lenne olyan gyors mint az első?
#E5-2699v4
aug. 18. 00:45
1/4 anonim válasza:
Sok kis gépet akarsz a nyakadba tenni és pazarolni az erőforrásokat vagy egy nagy gépet akarsz karbantartani és jobban ügyelni a biztonságra? Megjegyzem a virtualizáció nem tekintendő biztonsági megoldásnak!
2/4 anonim válasza:
Mire használnám, enélkül nem tudom megmondani, hogy hogyan.
3/4 anonim válasza:
Ha "webhoszting-ra" akarod csak felhasználni, akkor teljesen felesleges VM-eket csinálni, arra a Plesk, ISPConfig stb. bőven megfelel. Ettől függetlenül virtualizálnám, mert kicsi befektetéssel jó extrákhoz lehet jutni (pl. vm snapshot, backup megoldások, stb.). A teljesítményen ez nem nagyon fog látszódni, ha fog egyáltalán.
4/4 anonim válasza:
Én dockert használnék, mert akkor bármi amire épp szükség van gyorsan telepíthető és mozgatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!