Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Kaptam egy szervert, te hogy...

Kaptam egy szervert, te hogy használnád? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni hogy:

1.) Plesk-et telepítsek és csak így lennének a weboldalak

2.) Valami virtualizációs programmal (pl. Proxmox, Virtuozzo) osztanám fel

Második mivel csak VM, gondolom nem lenne olyan gyors mint az első?

#E5-2699v4
aug. 18. 00:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok kis gépet akarsz a nyakadba tenni és pazarolni az erőforrásokat vagy egy nagy gépet akarsz karbantartani és jobban ügyelni a biztonságra? Megjegyzem a virtualizáció nem tekintendő biztonsági megoldásnak!
aug. 18. 03:41
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
Mire használnám, enélkül nem tudom megmondani, hogy hogyan.
aug. 18. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Ha "webhoszting-ra" akarod csak felhasználni, akkor teljesen felesleges VM-eket csinálni, arra a Plesk, ISPConfig stb. bőven megfelel. Ettől függetlenül virtualizálnám, mert kicsi befektetéssel jó extrákhoz lehet jutni (pl. vm snapshot, backup megoldások, stb.). A teljesítményen ez nem nagyon fog látszódni, ha fog egyáltalán.
aug. 18. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:
58%
Én dockert használnék, mert akkor bármi amire épp szükség van gyorsan telepíthető és mozgatható.
aug. 18. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!