Mire használnátok ki egy 4 magos Xeon szervert?
Figyelt kérdés
A gépben egy 480GB-s HP Enterprise SSD van, 8GB ram ami bővíthető.
Áram ingyen van, net is optikai ingyen van a cégben, mire lehetne kihasználni?
Webhostingra gondoltam, de szerintem nem hozna be valami nagy nyereséget...
2018. okt. 18. 00:25
1/8 anonim válasza:
Nas, vpn, bar ha eddig nem volt ezutan sem fog kelleni
2/8 anonim válasza:
Nem ártana tudni, milyen Xeon is pontosan.
3/8 anonim válasza:
Hmm. Tehát a kérdés az, hogy lopott árammal, lopott nettel, hogy kereshetnél minél több pénzt?
Szerintem inkább vidd vissza a szervert oda, ahonnan loptad.
5/8 anonim válasza:
Ja, hát ez gyakorlatilag egy i5-7400 iGPU nélkül, megemelt gyorsítótárral.
6/8 A kérdező kommentje:
3-as, anyucid lopta, nem én. Vettek új szervereket és ezeket szimbolikus összegért kiselejtezték. Ezt a gépet pl. 20000Ft-ért vettem meg a főnöktől, mondom ha másra nem, akkor beleteszek egy grafikus kártyát és játékos gép lehet.
Akkor nem lehet semmivel pénzt csinálni vele?
2018. okt. 18. 18:09
7/8 MGéza válasza:
Simán lehet belőle akár játékos gépet is faragni. Ezek általában brand gépek, ez a proc úgy egy Haswell i5 szintjét tudja. Ha teszel mellé kártyát, lesz egy középkategóriás géped.
8/8 A kérdező kommentje:
Van otthon egy i7 notebookom 1050ti 4GB grafikával, csak szerettem volna kihasználni egy ilyen gépet amiben 2 táp van és 24/7 munkára lett tervezve.
2018. okt. 18. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!