Miért szűnt meg szinte teljesen az igény a juniorokra?
Figyelt kérdés
aug. 3. 11:21
11/12 anonim válasza:
Van igény juniorokra. A semmihez nem értő selejtekre nincs igény akiknek abból áll a tudása, hogy megnéztek 2 youtube videót 1 hét alatt és azt hiszik, hogy ők juniorok.
12/12 anonim válasza:
Tavaly augusztusban nagyon tolták, hogy válság van és sehova sem kellenek a juniorok, meg ugye uborka szerzon volt, mindenki nyaralt és leálltak az interjúztatások.
Mégis frissen még egyetemista ként megszereztem az első főállom 3 hét alatt. Több helyről kaptam ajánlatot és elég jó sávban is.
Előtte amikor diákmunkát kerestem 2022 december végén, akkor is hiring freeze volt mégis elég könnyen szereztem diákmunkát.
A *kompetens volt szaktársaim is csak pozitív történeteket hallottam.
Pár kevésbé (hogy kedves legyek) "ügyes" ismerősömnél előjött, hogy 6 hónapig nem találtak munkát és volt olyan is, aki fejlesztő akart lenni, de nem talált ilyen jellegű munkát kb 10 hónap után sem. Viszont, hogy őszinte legyek, én sem vettem volna fel őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!