Egyetemre notebook?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Felvettek egyetemre programtervező szakra és érdekelne, hogy melyik notebook lehet a legmegfelelőbb rá?
Gondolkoztam Macebook M1/M2-őn, és nem azért, hogy menő legyek, csak már régóta tetszenek és még sose volt.
júl. 29. 13:51
21/27 anonim válasza:
Ha lúd legyen kövér!
Még extrémebb lenne ha se PC, se MAC csak egy androidos tabletet vennél..
Van aki szereti a kihívásokat. :)
22/27 anonim válasza:
És egy mérnök vagy proginfón mégis milyen olyan programok vannak, amiből az oktató valami ősrégi crackelt cuccot vár el? :D
Egyébként fel lehet húzni egy Windows VM-et, ha szükséges, aztán probléma megoldva.
23/27 anonim válasza:
Én még a kétezres években jártam egyetemre, amikor messze nem volt mindenkinek laptopja (nekem se), és a géptermekben Linuxos gépek voltak. A beadandókat is gyakran NFS-re kellett feltölteni, amivel pont hogy a windows-os lámák szenvedtek.
24/27 A kérdező kommentje:
Örülök a sok kommentnek, viszont így nehéz dönteni. Macket szeretnék venni, eddig két Windows laptopom volt, egyik 150 ezres értekű másik 400 ezres volt, és mindegyikkel volt problémám. Mindegyik megvásárlása előtt alaposan utána néztem nekik. VM-el szerintem megoldható lesz nekem, ha nagyon kelleni fog a Windows.
júl. 30. 15:34
25/27 anonim válasza:
Kivéve amikor nem. Egyetemen ezzel már pont nem találkoztam, de használtam már olyan product-ot, ami nem támogatta a vm-re telepítést. Valami beállításra sírt, amit a vm nem támogatott.
26/27 anonim válasza:
Nekem van néhány ismerősöm programozó szakon egyetemen, MacBookot használnak gond nélkül.
27/27 anonim válasza:
Járj oda 2 hónapot és utána tudni fogod, mire van szükség. Teljesen felesleges előre megvenni aztán szívni, ha nem jót vettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!