Vizsgám lesz infóból, valami tippek/trükkök hogyan lehetne átmenni?
Úgy ment el ez a 3 év hogy nem nagyon állt rá az agyam az programozásra, lesz egy gui, konzol és egy webes feladat de egyiket se fogom nagyrészt tudni megoldani
Értem hogy hülye vagyok, jobban oda kellett volna figyelni, de szeretném ha inkább olyanok válaszolnának akiknek valami tippje/trükkje van ilyen helyzetre esetleg hogyan és miként tudnék kifacsarni magamból minél több pontot
Előre is köszi :)
Az a baj, hogy még ha sikerül is a vizsga, akkor is a munkahelyeken valószínűleg ki fog derülni, hogy nem vagy belőlük túl jó.
Akár átmész a vizsgán, akár nem, fontos hogy jól megtanuld az anyagot, ha ilyen területen szeretnél munkát találni.
Amikor rendszergazdai vizsgát tettem, a vizsgánkon kellett programozni C#-ban, és nagyon gyenge voltam abból, de imádkoztam hogy sikerüljön az egész vizsgám, és Istennek hála átmentem.
Ha idén akarsz átmenni, akkor azt javaslom hogy csalás helyett imádkozz érte.
Továbbá még jó, ha a legfontosabb dolgokat gyorsan átnézed, különösen amikből nem vagy túl jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!