Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen viszonylag megfizethetō...

Milyen viszonylag megfizethetō laptopot ajánlotok Webfejlesztéshez?

Figyelt kérdés

2023. szept. 5. 13:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#10 volt egy nagyon rossz szériája a HP alsókategóriás gépeknek (G6/G8), szintén nem a ProBook/EliteBook kategória. Ne általánosítsunk egy konkrét márkát az alsókategóriás, olcsó termékeik miatt.

Mert akkor nézzük meg a Lenovo IdeaPad vs Lenovo ThinkPad gépeket. Ég és föld. Ugyanez a Dell Inspiron/Vostro és a Dell Latitude / XPS… HP-nál szintén a felsőkategóriát érdemes választani (ProBook, EliteBook, ZBook), mert az olcsók ugyanolyan gagyik mint a Lenovo/Dell/Acer/Asus olcsó gépei… mondjuk Asus meg Acer ha ingyen adnák sem kellene, mert a felsőkategóriás gépeiket is rémálom szervizelni és még a garancia is “intézd magad”, küldd ide futárral vagy amoda… A Dell/HP esetében házhoz megy a szaki, vagy elviheted az ország bármelyik HP/Dell akkreditált szervizébe (sok van, vidéken és a fővárosban egyaránt) és megoldják 2-3 napon belül. Na ezekért érdemes mindig a felsőbb kategóriából választani, még ha papíron nem is tűnik jobbnak a gép, de anyaghasználatban és a mellé adott szolgáltatásokban 1000x többet nyújt. Nem beszélve arról hogy 10+ évesen is tudunk hozzájuk alkatrészt szerezni hivatalos forrásból, míg az alsó kategóriához már 2-3 évesen is néha nehéz vagy lehetetlen…

2023. szept. 8. 22:09
 12/22 anonim ***** válasza:

"Ne általánosítsunk egy konkrét márkát az alsókategóriás, olcsó termékeik miatt."

Pavilion volt még 5-6 éve 400-ért akkor az komoly érték volt. :)

2023. szept. 8. 22:29
 13/22 anonim ***** válasza:

"Acer ha ingyen adnák sem kellene, mert a felsőkategóriás gépeiket is rémálom szervizelni és még a garancia is"

Felhívtam ügyfélszolgálatot másnapra itt volt a futár és vitték is Csehországba, 2 nap múlva vissza is jött. Mi rémálom ezen? Lenovo gépet anno bevittem szervízeltetni, mert tönkre ment a kijelző 2 hónap volt.

2023. szept. 8. 22:30
 14/22 anonim ***** válasza:

" A Dell/HP esetében házhoz megy a szaki, vagy elviheted az ország bármelyik HP/Dell akkreditált szervizébe "

Igen és azok olyan szervízek ahol másik csavart raknak bele és szétcseszik a burkolatot. :D Tapasztalat. Sima infós boltok azt ennyi.

2023. szept. 8. 22:31
 15/22 anonim ***** válasza:

#11:

Asusnak háztól házig garija van, onnan tudom, hogy én bevittem és mondták, hogy vigyem haza és hívjam ki őket, jönnek elviszik és visszahozzák INGYEN :)

2023. szept. 8. 22:38
 16/22 anonim ***** válasza:

#12 a Pavilion szintén alsó kategória. Nem az árát kell nézni, hanem hogy a gyártó a képzeletbeli palettáján hova pozicionálja a szériát. Teljesen más a garancia ideje is a szériáknak.

#13 szépen leírtad ugyanazt amit én. Köszi! Én szervizes szempontból beszélek. Az hogy valahova elviszik a gépem, kitudja melyik sarki szar szervizbe, az nekem nem pálya… plusz az Acer/Asus gépeket aki szereti szervizelni (szétszedni, összerakni, stb.) az eskü saját maga ellensége.

#14 egy szóval sem mondtam, hogy az összes kiváló. Ebben segít a google, illetve a fórumok, hogy megtaláld a megfelelőt. De legalább tudod, hogy hova viszed és kinél kell reklamálni, ha SufniJózsi behajtha a csavart rossz helyre.

#15 És ki tudja hova viszik, amit fentebb is írtam. :)

Nem véletlen nem szeretünk eladni Acer/Asus gépet. Egyébként a boltnak kellene intézni ezeket a garanciákat is, nekik kellene futárt hívni, stb… de nyilván áthárítják rád, hogy még egy percnyi közük se legyen hozzád a vásárlásod után. Abból nekik nincs pénz, hogy intézzék neked a szarjuk után a garanciát amit rád sóztak. :)))

2023. szept. 8. 22:50
 17/22 anonim ***** válasza:

Persze boltnak kellene, de minek vigyed be vagy küld el nekik vagy hivogasd őket, ha 1 perces hívással megoldod a garit a gyártóval? :D.

Most veszel 300-400 ert dell vagy hp-t amibe van egy mx550 vagy csak intel vga vagy ugyanebben az árban veszel egy acert amibe már ott a 3050 pl. Azért ez sem mindegy, hogy több mindenre tudod használni :) és ugye ott az 5 éves gari..

2023. szept. 8. 23:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Persze ha csak netezgetni és youtube videokat akarsz nézni arra tökéletes a dell vagy hp de ha már esetleg játszanál vagy tervező programok stb arra már azok nem jók abban az árkategóriában
2023. szept. 8. 23:52
 19/22 anonim ***** válasza:
#17 úgy látom tök felesleges magyarázni, fogj a kezedbe egyszer a műanyag acerek után egy ProBookot pl. és érteni fogod.
2023. szept. 9. 09:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Fogtam. A Probook kijelzőjét kicsit mozgasd meg és érezheted milyen szar a zsanér benne, ellenben fogj meg egy predatort és nézd meg ott milyen.
2023. szept. 9. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!