Milyen viszonylag megfizethetō laptopot ajánlotok Webfejlesztéshez?
Nekem egy DELL Vostro 3540 van.
i3 proci, 8 GB RAM, SSD
Webfejlesztéshez bőven elég, nekem legalábbis mindig jól muzsikált.
Kérdés 1: Mennyit haszánsz rá?
Kérdés 2: Miket szeretnél futtatni?
Sok szempont lehet lényeges.
Én drágább, de jobb gépet ajánlok, asus zenbookot, de nem azért mert pont erre van szükséged, hanem ezzel van jó tapasztalatom. Nekem a 10 órás akksi idő (na jó az néha csak 4-6) fontosabb, mint az, hogy olcsó legyen.
300-400 körüli zenbook elég sokat kiszolgálhat, vagy használtan ugye olcsóbb.
Kérdés pontosan mi az igény. Ha dockerben szeretnél konténert futtatni, akkor ajánlatos komolyabb gépet nézned, mint a 120 ezres, de ha mondjuk még kezdő vagy és csak simán notepad++-ban bohóckodsz évekig, akkor gagyibb is megteszi :)
Nekem fontos az olyan munkaeszköz ami stabil, gyors, jó akksi ideje van...de én nem szeretek localban fejleszteni, VPS-t bérlek, vagy pl munkahelyen benti szerveren van a munka. VPS-en dockerben fejlesztek SSH-val csatlakozva VS Code-ban, 2 monitoros asztali gépen kódolva, de mellette van asus zenbookom, amihez van lehetőségem lapdock-al 2 monitorozni.
Én szoktam takarítani a gépeimet, nem nagy cucc. Régen volt HP-m amit elég xar volt szétszedni, mert egy sima RAM cseréhez bontani kellett az egészet :D
Acernél volt, hogy a hűtés halt meg gamer laptopnál.
"Régen volt HP-m amit elég xar volt szétszedni, mert egy sima RAM cseréhez bontani kellett az egészet"
Nem nagy cucc 8 csavart kiszedni és lepattintatni a hátulját. Minden laposnál így megy manapság.
“ Régen volt HP-m amit elég xar volt szétszedni, mert egy sima RAM cseréhez bontani kellett az egészet :D”
Hát az sem ProBook vagy EliteBook volt, mert azon konkretan leemeled a hátulját. :) Az akkor a gagyi szerias 250/255, stb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!