Programtervezoin ennyi matek mellett,hogy lehet minosegi idot meg a programozassal tolteni?
Ja, a 7es egyértelműen troll, de amúgy az előadások és gyakorlatok száma annyira nem is fontos. Én az utolsó 3 félévben már csak számonkérésekre és 1-1 katalógusos laborra jártam be. Tehát lényegében olyan volt nekem mint az online oktatás.
Ettől függetlenül rengeteget kellett tanulni otthon, ami lazán egy főállás vagy több.
Hétfőd teljesen szabad és egy matekod van. Ezt szentelheted matekos napnak és itt ismételsz/gyakorolsz. Mivel szerda megint csak üres matekot leszámítva, így az lehet egy második matekos nap.
Gratulálok, a maradék 5 napban annyit programozol amennyit szeretnél és tudsz bulizni is.
Jelenleg neked a tanulás a munkád. Ha ezt így fogod fel és péntekig tényleg csak tanulással foglalkozol, akkor soha nem kell majd stresszelned a legtöbb zh és vizsga miatt. A legtöbben ott rontják el, hogy nem folyamatosan tanulnak, aztán sírnak, hogy jaj de nehéz a matek, jaj nincs időm, mert vizsgaidőszak van...
A másik, hogy ez csak egyetem eleje, az első három félév szinte csak alapozás, hogy tudd hogyan működik a számítógép, meglegyenek a matematikai ismereteid, oop ismeretek, algoritmusok stb stb. Utána jön majd a non stop programozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!