Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programtervezoin ennyi matek...

Programtervezoin ennyi matek mellett,hogy lehet minosegi idot meg a programozassal tolteni?

Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, a 7es egyértelműen troll, de amúgy az előadások és gyakorlatok száma annyira nem is fontos. Én az utolsó 3 félévben már csak számonkérésekre és 1-1 katalógusos laborra jártam be. Tehát lényegében olyan volt nekem mint az online oktatás.

Ettől függetlenül rengeteget kellett tanulni otthon, ami lazán egy főállás vagy több.

2023. aug. 26. 21:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Úgy lehet, hogy elveszed a szabadidődből. Különben ott állsz majd a csilivili diplomáddal, és csodálkozol, hogy sehova nem vesznek fel. Ebből meg majd az oktatás, egyetem, képzés becsmérlése fog következni.
2023. aug. 27. 16:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőd teljesen szabad és egy matekod van. Ezt szentelheted matekos napnak és itt ismételsz/gyakorolsz. Mivel szerda megint csak üres matekot leszámítva, így az lehet egy második matekos nap.

Gratulálok, a maradék 5 napban annyit programozol amennyit szeretnél és tudsz bulizni is.

Jelenleg neked a tanulás a munkád. Ha ezt így fogod fel és péntekig tényleg csak tanulással foglalkozol, akkor soha nem kell majd stresszelned a legtöbb zh és vizsga miatt. A legtöbben ott rontják el, hogy nem folyamatosan tanulnak, aztán sírnak, hogy jaj de nehéz a matek, jaj nincs időm, mert vizsgaidőszak van...

A másik, hogy ez csak egyetem eleje, az első három félév szinte csak alapozás, hogy tudd hogyan működik a számítógép, meglegyenek a matematikai ismereteid, oop ismeretek, algoritmusok stb stb. Utána jön majd a non stop programozás.

2023. aug. 27. 17:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Szuper! Koszi! 30.an lesz egy matek szintfelmero
2023. aug. 27. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!