Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egyetemisták, órák alatt...

Egyetemisták, órák alatt mennyire volt igénybe véve a laptopotok?

Figyelt kérdés

Értem itt, hogy írtatok-e olyan programot, csináltatok olyan hardverigényes dolgot (nem játékra gondolok), amik megkövetelt egy komolyabb hardvert?

Mi volt a leghardverigényesebb dolog amit csináltatok?

2021. szept. 3. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Semennyire. Úgy vannak kialakítva az órák, hogy ne is kelljen saját laptop.

Vagy passziánszra használtam, vagy ha nagyon unalmas volt és el voltam maradva, akkor másik tárgyra házizni.

Ha az érdekel, hogy milyen laptopot vegyél egyetemre, bármely középkategóriás megteszi 170k felett szerintem, a leghardverigényesebb dolog is kb parancssorban fut, win95 teljesítménnyel...

2021. szept. 3. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha otthonról jársz be és van asztali géped, nem is kell laptop. Ha az órai feladathoz kell, akkor biztosítanak gépet, a házit meg lehet az otthonin is írni, menet közbeni Neptunozásra meg elég egy okostelefon.
2021. szept. 3. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Pntosan annyira, amennyire unatkoztam.
2021. szept. 3. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
A Gábor Dénes Főiskolán biztosítottak mindenkinek számítógépet internettel.
2021. szept. 4. 05:25
 5/8 anonim ***** válasza:
4: de a kérdező nyilván nem a laborra gondol.
2021. szept. 4. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Tény.. Adnak gépet, de a saját életed könnyíted meg ha sajátod van. Az órai anyagok mindig ott lesznek, és nem szórakozol pendrive/cloud storage dolgokkal. A laborokban van konnektor elég (ha nincs kihúzod a gépet ami az asztalnál van). Hosszabbító/elosztó előadásokra kötelező, nálunk 2 óra alatt sokszor merültek le a gépek.

Ha beadandó van, akkor saját gépen egyszerűbb demózni.

Az unalmas előadásokról nem beszélve ;)

DE-PTI

2021. szept. 4. 13:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem, tehát azt mondjátok, hogy nagyon igényes feladatokra nem kellett laptop, jegyzetelésre, kisebb programok írására és elütni az időt kell.
2021. szept. 4. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:

YYE 💻 🖥

✌ 📐 📏 ⚗ 🧪 ⚗ 🧬 🧲 ☎ 📠

💻 🖥 🖨 📺 📡 📽 🎥 📸

2021. szept. 29. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!