Programtervezoin ennyi matek mellett,hogy lehet minosegi idot meg a programozassal tolteni?
BME mellett én nem tudtam. Annyi, hogy fókuszáltam a nagy házikra és segítettem másoknak. Meg úgy vettem fel szabválokat, hogy azt csinálhassak, amit szeretek.
Amikor meg elkezdtem dolgozni, csúsztam.
Tipikusan nincs egyetem mellett rengeteg idő a programozásra.
Igaz.
4.en mas kezdodik is, hetfon kalkulus oraval, hat kivancsi leszek
#6 Ez nevetséges. Hétfőn 1 óra, pénteken 1 óra, szerdán 2 óra, bele ne halj... Amikor én jártam még programozó matematikusra az ELTE-re a legrövidebb napom úgy nézett ki mint neked a leghosszabb.
"BME mellett én nem tudtam. Amikor meg elkezdtem dolgozni, csúsztam."
Ez teljesen egyéni kompetencia függvénye, a gyengébb képességűeknek több idő kell az egyetemi anyag "elsajátításához" (bár esetetekben úgy fogalmaznék, hogy megtanulásához olyan szintre hogy pótvizsgán 2-el átcsússzanak) míg a hozzám hasonló tálentumoknak (amilyen emberekre szüksége van a legtöbb cégnek) bőven elegendő ideje van normálisan elsajátítani az anyagot mellette kutatóprojektekhez csatlakozni, nemzetközi konferenciákra járni előadni és több nyelvet mélységeiben megismerni illetve frameworkoket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!