Hogy kezdjem a programozást?
Sziasztok!
Emelteztem informatikából,és matematikából ,így szerencsére sikeres felvételit tudhatok magam mögött, bár matekom nem lett olyan fényes, nem készültem rá sokat(67%), infóm egész jó lett(91%),ott a programozás része 100% lett.
Kérdésem, hogy maradjak a python vonalon?Ott ugye tudok fájlt beolvasni,egy két egyszerübb ciklust megirní, alapvető függvényeket írni, és kb ennyi a tudásom a programozáshoz(pont amennyi érettségire kellett),merre induljak el?Hogy tudom fejleszteni a programozási tudásom? Oké,megtanulom a nyelvi elemeket amik még vannak(lényegében átnéztem hozzá mindent, alkalmazásuk még kétséges számomra).
Kivételesen egyetértek a másfél pipással, nem gondoltam volna hogy ez a nap is eljön.
Szóval amit tudsz nyelvet, azt kb. felejtsd el, az csak a gondolkodásmódra jó, amit tudsz. Válassz ki egy "szakirányt": például mobil, asztali program, grafikai, webfejlesztés....
Ezután ha választottál, ahhoz keress egy "roadmap"-et, van fent rengeteg fent a neten, google segít. És az alapján kezdd el tanulni a technológiákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!