Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Túl sok fizetést kapok egy...

Túl sok fizetést kapok egy webfejlesztői álláshoz képest?

Figyelt kérdés

Üdv! 1 hete voltam egy interjún egy belpesti közepesen nagy cégnél, mint junior webfejlesztő. Az interjú egész jól ment, a szakmai részt is úgy-ahogy tudtam (főleg angular). Utána alig értem haza, már jött az értesítés, hogy felvennének. Br 685.000 Ft-ot ajánlottak, ami netto 455.000 kb. Eléggé meglepődtem, hogy ilyen gyorsan visszahívtak, illetve ismerősöm szerint ez gyanúsan jó bér (ő mediorként keres netto 310.000-et, saját elmondása szerint).

Alapból kb 2 nagyobb projektem volt eddig, abból 1 weblapot teljesen én csináltam, másiknál pedig a kliens oldal kb 60%-át, illetve ezeken kívül még egyéb kisebb gyakorló projektek, szóval erős juniornak mondanám magam. Attól nem félek, hogy azért adnak ilyen jó bért (és ennyire gyorsan kerestek meg), mert túlbecsülik a képességeim, elvégre interjún is voltak dolgok, amiket nem tudtam (pl "Melyik az a függvény, ami minden TS-osztályban szerepel?" kérdésen majdnem 1 percet gondolkodtam, mire leesett, hogy konstruktor), de Ti hogy látjátok? Reális egy ilyen bér egy juniornak? Illetve ha tényleg egyből mélyvíz lesz, mikre számítsak, milyen jótanácsokkal tudtok ellátni? (főállásban ez lesz az első fejlesztői munkám). Köszi előre is!

2023. febr. 17. 05:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

#20 900 brutto mediorkent nem kozepes, hanem gyenge. Mar egy kis Hearsay is tobbet ad meg egy tesztelonek is:

[link]

2023. febr. 17. 20:09
 22/29 anonim ***** válasza:
Evosofthoz két éve 600 bruttóért vettek tapasztalat nélkül, szóval a barátod vagy kamuzik, vagy fingja nincs az egészről. (Na persze, ha ő is Pesten van, azzal érdemes hasonlítani)
2023. febr. 18. 11:06
 23/29 anonim ***** válasza:
mediorként nettó 300? LÚZER XD
2023. febr. 25. 18:09
 24/29 anonim ***** válasza:
50%

Mediorként 300? Ez tuti valami végzettség nélküli önképzett autodidakta hülyegyerek aki bepossadt az első 5 fős kiscégnél aztán osztogatja az észt a gyk-hoz hasonló fórumokon, hogy

"papír nem kell informatikában, senki nem nézi!!4! csak a tudás számít!"

2023. febr. 28. 01:59
 25/29 A kérdező kommentje:
Közben eltelt 1-2 hét a cégnél. Eddig főleg oktatás zajlott, illetve elméleti "számonkérés", mondták, hogy jó eséllyel 1-2 hónapig még nem fogok az éles kódhoz hozzányúlni. Kaptam magam mellé egy senior-t, ő tőle lehet kérdezni, ha bármi nem tiszta. Heti 1 nap homeoffice, amit adnak (igény esetén több is lehet, régebb óta ott dolgozó kollégák közül van, akivel még nem is találkoztam), de az elején még nem merek kérni, szeretnék jó benyomást tenni (pedig a f*szom kivan a napi bejárással :D). Remélem, sikerül ott maradni, mert eddig szimpatikus a hely.
2023. márc. 15. 18:04
 26/29 anonim ***** válasza:

Én tavaly kezdtem szerencsére a senior kolléga sem szeret bejárni aki betanított úgyhogy 1 hónapig jártam 2 napot utána pedig 1-1 nal hetente vagy kéthetente.

Szerintem ha a senior nem erőlteti a bejárást akkor igényeld nyugodtan egyébként pedig várd meg még termelő tevékenységet végzel (1-2 hónap) aztán utána jelezd, hogy otthonról hatékonyabb vagy.

1 nap HO egyébként kifejezetten kevés szerintem, 2-3 napot azért szoktak adni, ha nem is teljesen remote

2023. márc. 17. 16:03
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, minek erőlteti néhány cég a bejárást. Nálunk a juniorok is full HO-ban vannak.
2023. márc. 17. 16:58
 28/29 anonim ***** válasza:
nálunk is full ugyanez..juniort felvettek, aznap bejött aláírni a papírt, kövinaptól vagy bejárt vagy nem.. ő rá volt bízva
2023. márc. 20. 21:44
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb fejlesztő homeoffice-ban hatékonyabb, mint az irodában, ráadásul pénzt spórol a cég és az alkalmazott is, szóval win-win szituáció.

Ha meg valaki mégsem dolgozik, azt könnyű kideríteni és az olyan valószínűleg akkor se dolgozna jobban, ha irodában lenne, hacsak nem áll folyton a nyakán a főnök.

Én ha akarnék se tudnék bejárni, mert közel 400km-re vagyok az irodától, meg a csapat is szerteszét van az országban. De még attól se várják el a bejárást, aki ott lakik.

2023. márc. 21. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!