Túl sok fizetést kapok egy webfejlesztői álláshoz képest?
Üdv! 1 hete voltam egy interjún egy belpesti közepesen nagy cégnél, mint junior webfejlesztő. Az interjú egész jól ment, a szakmai részt is úgy-ahogy tudtam (főleg angular). Utána alig értem haza, már jött az értesítés, hogy felvennének. Br 685.000 Ft-ot ajánlottak, ami netto 455.000 kb. Eléggé meglepődtem, hogy ilyen gyorsan visszahívtak, illetve ismerősöm szerint ez gyanúsan jó bér (ő mediorként keres netto 310.000-et, saját elmondása szerint).
Alapból kb 2 nagyobb projektem volt eddig, abból 1 weblapot teljesen én csináltam, másiknál pedig a kliens oldal kb 60%-át, illetve ezeken kívül még egyéb kisebb gyakorló projektek, szóval erős juniornak mondanám magam. Attól nem félek, hogy azért adnak ilyen jó bért (és ennyire gyorsan kerestek meg), mert túlbecsülik a képességeim, elvégre interjún is voltak dolgok, amiket nem tudtam (pl "Melyik az a függvény, ami minden TS-osztályban szerepel?" kérdésen majdnem 1 percet gondolkodtam, mire leesett, hogy konstruktor), de Ti hogy látjátok? Reális egy ilyen bér egy juniornak? Illetve ha tényleg egyből mélyvíz lesz, mikre számítsak, milyen jótanácsokkal tudtok ellátni? (főállásban ez lesz az első fejlesztői munkám). Köszi előre is!
Ismerősöd egy medior logisztikai munkatárs (raktáros)? Mert ott keresnek ilyen keveset…
A te ajánlatod teljesen normális.
Juniorként manapság ez egy teljesen jó bér. Mediorként a nettó 310 nevetségesen kevés. Én mediorként kapok bruttó 900-at és ez sem számít soknak.
Amúgy tuti nem fognak bedobni a mélyvízbe, hanem kapsz majd egy seniort mentornak, aki elkalauzol. Egyébként az interjú feladatok a legtöbb esetben sokkal nehezebbek az valódi melóban jelentkező feladatoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!