Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Túl sok fizetést kapok egy...

Túl sok fizetést kapok egy webfejlesztői álláshoz képest?

Figyelt kérdés

Üdv! 1 hete voltam egy interjún egy belpesti közepesen nagy cégnél, mint junior webfejlesztő. Az interjú egész jól ment, a szakmai részt is úgy-ahogy tudtam (főleg angular). Utána alig értem haza, már jött az értesítés, hogy felvennének. Br 685.000 Ft-ot ajánlottak, ami netto 455.000 kb. Eléggé meglepődtem, hogy ilyen gyorsan visszahívtak, illetve ismerősöm szerint ez gyanúsan jó bér (ő mediorként keres netto 310.000-et, saját elmondása szerint).

Alapból kb 2 nagyobb projektem volt eddig, abból 1 weblapot teljesen én csináltam, másiknál pedig a kliens oldal kb 60%-át, illetve ezeken kívül még egyéb kisebb gyakorló projektek, szóval erős juniornak mondanám magam. Attól nem félek, hogy azért adnak ilyen jó bért (és ennyire gyorsan kerestek meg), mert túlbecsülik a képességeim, elvégre interjún is voltak dolgok, amiket nem tudtam (pl "Melyik az a függvény, ami minden TS-osztályban szerepel?" kérdésen majdnem 1 percet gondolkodtam, mire leesett, hogy konstruktor), de Ti hogy látjátok? Reális egy ilyen bér egy juniornak? Illetve ha tényleg egyből mélyvíz lesz, mikre számítsak, milyen jótanácsokkal tudtok ellátni? (főállásban ez lesz az első fejlesztői munkám). Köszi előre is!

2023. febr. 17. 05:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha pesti multis fizeteseket veszunk alapul, akkor ez meg kevesnek is mondhato, 700-800 bruttot mar mindenhol adnak szinte junior szinten.
2023. febr. 17. 11:13
 12/29 anonim ***** válasza:
66%
Ez nagyon messze van a túl soktól, én 2021-ben kezdtem br. 750-nel, nem kimondottan jól fizető cégnél.
2023. febr. 17. 11:20
 13/29 anonim ***** válasza:
3%

"albérlet Pesten 150 ezer + rezsi"

És ez miért releváns? Nem mindenki egy vidéki paraszt hogy albérletet kelljen fizetnie, mivel nekem van budapesten lakásom nekem ez az összeg megmarad.

Én egyébként bruttó 730-al kezdtem backend fejlesztőként tavaly és még SZJA kedvezményt is kapok.

2023. febr. 17. 11:26
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
13. A stílusod alapján te nem vidéki, hanem pesti paraszt vagy. 😂😂😂
2023. febr. 17. 11:32
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
LoL
2023. febr. 17. 11:38
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
#13 Ha nem albérletet fizetsz, akkor lakáshitelt, az se lesz kevesebb. Ha meg tehermentes lakásod van 25 év alattiként, akkor azért tutira nem te dolgoztál meg, szóval nem kéne kérkedni vele.
2023. febr. 17. 13:04
 17/29 A kérdező kommentje:
#13 Én vidéki paraszt vagyok, de ha lejárt a próbaidő, felköltözök albiba :D Sajnos 30 évesen az SZJA mentességet már nem kapom. Amúgy #16-os, szerintem nem gáz, ha valaki örökölt egy lakást 24 évesen (amiből következik, hogy jó eséllyel a szülei nem élnek már, ami azért nem egy pozitívum). Nyilván nem dicsőség, de mégis csak az övé. Na de a kommenteket olvasva akkor nem kaptam olyan kimagasló bért, nincs benne semmi gyanús. Csak tudjak is a cégnél maradni :D
2023. febr. 17. 13:24
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

"#13 Ha nem albérletet fizetsz, akkor lakáshitelt, az se lesz kevesebb. Ha meg tehermentes lakásod van 25 év alattiként, akkor azért tutira nem te dolgoztál meg, szóval nem kéne kérkedni vele"

Én digitális tartalmak gyártásából és influencerkedésből 19 évesen simán vettem hitel és tehermentesen Budán egy ingatlant. Nem kell hozzá nagy tehetség sem örökölni csupán kreatívnak kell lenni és kis üzleti érzékkel rendelkezni, hogy a kreativitást hogyan lehet kamatoztatni.

2023. febr. 17. 13:30
 19/29 NTBS ***** válasza:
Nem, ez egy korrekt bér.
2023. febr. 17. 14:32
 20/29 anonim ***** válasza:
Normális. Nagy volt az infláció. Én friss mediorként keresek 900 br-t, ami közepes. Ne fesd az ördögöt a falra, ha szimpi volt a cég, hajrá.
2023. febr. 17. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!