Számít ez a diploma esetén?
Figyelt kérdés
Két modul van az egyetemen.
Az egyik a szoftverfejlesztő, a másik a szoftveralkalmazó.
Annyi különbség van, hogy fejlesztőin van mestint meg grafika.
Alkalmazóin SAP van.
Én inkább mennek az SAP-ra, mert keresettebb, mint grafika.
Lehet általánosságban hátrányom abból, hogy a diplomába alkalmazói van, nem fejlesztő?
2023. jan. 30. 09:15
11/14 anonim válasza:
Sokkal hasznosabb, ha a fejlesztőit választod, az SAP-t meg elkezded tanulni erre specializált tréningeken, ha e felé akarsz mozdulni. Nekem most SAP-hoz kell hegesztenem valamit. Az első és legjobb ötletem az volt, hogy behívtam a projektbe egy profi SAP fejlesztőt, szenvedjen ő ezzel a dinoszaurusszal, én hadd fókuszáljak arra, amihez értek (mesterséges intelligencia). Ez karrierválasztás kérdése, számomra az SAP a “thanks, no” kategória.
12/14 A kérdező kommentje:
Ma már Te vagy a második "kössz, nem" személy 😁
2023. jan. 30. 14:53
13/14 anonim válasza:
12. Úgy érted, akinek a véleménye “thanks, no”, vagy aki ezt mondja? 😂😂😂
14/14 A kérdező kommentje:
Akinek a véleménye, úgy látom ez az SAP nem egy közkedvelt dolog.
2023. jan. 30. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!