Napjainkban tényleg csak ennyit számít a diploma ha fejlesztői állást keresek?
Nem igazán a diploma, hanem a mögötte levő tudás, látókör, és kompetencia az, ami kell. Sajnos a rendszer nem tökéletes, nem jellemző, de azért vannak, akik úgy jutnak diplomához, hogy ezek nincsenek meg neki.
Diploma nélkül is lehet boldogulni, csak úgy sokkal nehezebb azt a fajta tudást, és szemléletmódot alsajátítani, illetve azért sok helyen előírják a felsőfokú végzettséget.
Ha fejlesztői állást keresel, egy csomó referencia kell.
Ebből látszik, hogy mire vagy képes.
A diploma csak egy olyan adalék, hogy erre is képes voltál.
És ha én csak az egyetemi szakmai gyakorlatomhozbkeresej helyet ahol lehetőség szerint progos feladatokat szeretnék ellátni?
Amugy sajnos tudom miért nem kellettem a cegeknek
Nincs az angol tudasom B2on(talan ez a nagyobb baj)
A masik h nem voltak a beadondokon kívül hobbi projekteim.
Már ne haragudj: ha még most sem vagy képes összeszedni magad pár mondat erejéig, akkor ez nyilván látszott is rajtad az életrajzodban és az interjún.
Én erre gyúrnék rá.
Meg persze az angolra. Az tényleg nagyon fontos ebben a szakmában.
Abban is igazad van, hogy ha más nincs, hobbi projekt kell.
DE ezzel együtt az összeszedettség is fontos.
Ha problémáid vannak a helyesírással, akkor is arra kellene törekedned, hogy ez minél kevésbé látsszon.
Én például többször átolvasom, amit ide írok.
Látom, hogy te is észrevetted a hibáid egy részét, de már előtte elküldted az írásod.
Szerintem az embernek van egy minimális követelménye maga felé. Ezt érdemes olyan szintre emelned, hogy aztán az interjún is elégedettek legyenek veled.
Nem írok magánválaszt, ha nem haragszol. Úgy gondolom, az a jó, ha másnak is segít.
Azért látszol szétszórtnak, mert rossz a helyesírásod.
Vessző sehol, ha sietsz, akkor ékezet sehol, félregépelések, nyelvtani hibák, stb.
Ne siess ennyire olyan helyen, ahol van időd. Nézd át rendesen, amit leírsz.
Senkit nem érdekel, hogy miért rossz - ha rossz, az nem lesz jó neked sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!