C# programozásban valahogyan meg lehet azt oldani, hogy egy adott tömb minden elemébe létrehozzak egy másik tömböt?
Figyelt kérdés
A fő tömböm az emberek lennének és az adott emberek tulajdonságai pedig kerülnének minden taghoz. Valami megoldás esetleg van?2022. okt. 19. 20:33
1/11 anonim válasza:
Meg, de erre a problémára nagyon nem ez a megoldás, hanem class/struct/record használata.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, hogy máshogyan kéne megoldani még középiskolában meg is tanultam mindezt viszont most a gyakorlatvezető elvárja hogy olyan dolgokat alkalmazzunk amit ő tanított:D
2022. okt. 19. 20:38
4/11 anonim válasza:
Egy map?
A key az adott elem lenne, amit most a tömbben tárolsz és a value, meg egy új tömb.
5/11 anonim válasza:
Igen erősen kétlem, hogy bárhol egy ilyen megoldás lenne az elvárás.
Valamit félreértesz.
6/11 anonim válasza:
5# Simán lehet sulis feladat. Ha munkahelyen kéne valami alkotni, akkor nem itt kérdezne.
7/11 anonim válasza:
Én is 5-ös megállapítására jutottam.
Az ilyesmit, amit írsz, általában egy megfelelő struktúrával szokták megoldani és abból alkotnak tömböt.
Vagy létrehoznak egy ősosztályt, de ehhez tudni kéne, hogy mi a cél az adatokkal.
8/11 anonim válasza:
#6: Nyilván sulis feladat, de így egy sulis feladatot sem kell megoldani, ez egészen biztos.
9/11 A kérdező kommentje:
Egyszerű egyetemi minta zh feladat. nem tudom miféle megoldást vár el, amikor (az előadása alapján) még nem is kéne tundom hogy mi az az osztály meg hogy mi az a struktúra. Na sebaj azért köszönöm a válaszokat!
2022. okt. 19. 21:17
10/11 anonim válasza:
Fűrészfogas tömb: object[][]...
Többdimenziós tömb(ha már c#): object[,,...]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!