Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehetne a program...

Hogyan lehetne a program számára láthatóvá tenni egy másik osztályba eltárolt változót(names1)? (C#)

Figyelt kérdés

Kód:

[link]

#programozás #C Sharp #C# #változónév
2022. máj. 21. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Nem ártana az alapoknál kezdeni, nemde?

[link]

2022. máj. 21. 13:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem.
2022. máj. 21. 13:18
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Ez miez a katyvasz kód?!?

Változók átadására meg nagyon sok lehetőség van, de ebből a kódból nagyon nem derül ki, hogy mi a szándék.

2022. máj. 21. 13:37
 4/12 A kérdező kommentje:

Azt szeretném ha vissza adná az 'xy' t. Normális választ nem lehet adni?!!??? Hogyan lehet láthatóvá tenni a 'namess'-t?

Miért nem lehet egyszer normális választ adni ezen az oldalon??????

2022. máj. 21. 15:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehetne normális választ visszaadni, ha tudnánk, hogy tudsz vele valamit kezdeni. De neked olyan szinten nincsenek meg az alapok, hogy nem tudjuk úgy lebutítani a választ, hogy be tudd építeni.

De tessék:

A változót az osztályban kéne deklarálni (nem is értem mi az az inner class ott neked...), és egy getter függvényt kell írni. Vagy még egyszerűbb az osztályban propertyként definiálni.

2022. máj. 21. 15:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Megértettem válaszodat, meg vannak az alapok nem kell ezen ennyit vergődni.
2022. máj. 21. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
A kódban nincs 'namess'.
2022. máj. 21. 15:32
 8/12 anonim ***** válasza:
47%

Katasztrofális.

Elképzelni nem tudom mi a szándék.

2022. máj. 21. 15:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát kisfiú ebből bukta lesz érettségin.

Én megtudnám mondani a varázsszót amit keresel, de úgy sem értenéd meg, szóval felesleges.

2022. máj. 21. 17:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát ha a kérdésből nem értitek, hogy mit szeretne elérni akkor nem a kérdező a hülye. ;)

[link]

string[] names1 = {"xy"}; -> public string[] names1 = {"xy"};

Lehet vitatkozni róla hogy hogy érdemes, meg hogy szép, meg hogy lesz karbantarthatóbb a kód - majd erről elírogatnak a többiek oldalakat neked -, de a konkrét kérdésedre a válasz ennyi. Ha látni akarsz bármit akkor kell elé a public kulcsszó.

2022. máj. 21. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!