Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Kaptatok már olyan feladatot...

Kaptatok már olyan feladatot munkahelyen ami meghaladta a képességeiteket és feladtátok?

Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 15:28
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

A rendszerváltás környékén cégünk kezdett lecsúszni, vezetőinknek "nem volt erkölcsi alapja" hogy egyben tartson bennünket. Ekkor mentem át egy másik céghez, hogy majd mehetek tanfolyamra, és PC-k üzemeltetésével fogok foglalkozni. De mikor odakerültem hogy egy teljesen új területre kerülök, amihez semmi közöm, ismeretem nem volt. Elkezdtem a dokumentációkat bújni, de rájöttem, hogy semmi ismert kapaszkodót nem találok. Összezuhantam, és vissza akartam "kullogni" a régi helyemre, hogy inkább ott vegetálok még. Időpontot kértem a régi vezérigazgatónktól, de sajnos külföldön volt még vagy 2-3 hétig. De ez elég volt ahhoz hogy magamhoz térjek, és meggondoljam magam. Igaz hogy vért izzadva, állandóan képezve magam (sok céges oktatás is volt, akkor álltak át új technikára..) sikerült helytállnom. innen mentem nyugdíjba, és nem úgy érzem nem volt panasz a munkámra, sőt, többször kaptam elismerést, díjakat, stb. A lényeg: nem szabad feladni, de küzdeni kell!! Ez kihívás, és a sikerélmény nem marad el.

Azóta is "sikerélmény" függő vagyok :)

2022. okt. 11. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!