Mennyire látogatnátok egy olyan weboldalt vagy youtube csatornát ahol megmutatnák, hogy hogyan legyenek természetfeletti képességeitek?
Van néhány de ha mindenki megtanulhatja, felszínre hozhatja akkor az nem természetfeletti, hanem természetes "faji" képesség, amit ma már az emberiség nem használ.
"Gyerekként a bűvésztrükkök azért csodálatosak, mert azt gondoljuk róla, hogy varázslat. Míg felnőttként azért lenyűgözőek, mert tudjuk, hogy nincs varázslat."
spirituális és paranormális képességek elsajátítására gonndolok.
pl.: testkilépés, telekinézis, elektrokinézis, telepátia stb.
eddig 5 embernek működtek az én oktatásaim.
hidd el nehezebb pénzért csinálni.
bizonyítottam én már kamerák elött is, de mindíg eltusolták az egészet.
Na kérdező...
Legyél szíves tölts fel videót-és linkeld-,amiben testkilépés, telekinézis, elektrokinézis, telepátia képességeddel teszel valamit.
Nem kell "tanítani".Mutasd!
Utána tudok bővebben nyilatkozni a kérdésedre.
Addig, ezek mind ezo marhaság.
titkolom. de nem hiszem h elrabolna bárki is. max kigúnyolnának, közröhejjé tennének. kameráztam már szellemet. remélem össze tudom majd illeszteni az éjjellátó kamerámat a laptoppal. a testkilépésemet egyszer vettem fel, de nem látszott semmi. a tárgymozgatást úgyis kamunak gondolja mindenki.
volt h a kamerám tönkre ment, pedig nem is elektrokinézizst hajtottam végre.
leginkább az a cél h az emberek magukon tapasztaljanak ilyeneket, mert hiába bizonyítanék, akkor is kamunak tekintenék.
Csak azért kérdeztem mert ismertem valakit
Ő is titkolta.Az anyja attól félt, hogy vagy NASA vagy kém elhárítás felfigyel rá.
Lehet csak túlreagálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!