Mennyire látogatnátok egy olyan weboldalt vagy youtube csatornát ahol megmutatnák, hogy hogyan legyenek természetfeletti képességeitek?
Ha VALÓBAN tudsz valamit, akkor beszélj Vassyval.
Ő tudós, de ezzel is foglalkozik.
Ha tényleg tudsz valamit, ő kideríti.
Ha ő írna erről, azt tuti megnézném, azonnal.
neharagudjatok, de a kérdésemet nem azért tettem fel, hogy most itt bizonyítgassak.nem azért h ti itt követelőzzetek.
nem vagyok én cirkuszi majom.
azért is indítottam el szavazást.
Mivel túl sok az h senki nem nézné meg az ilyen weboldalamat vagy yutube csatornámat, ezért nem kezdek bele.
neharagudjatok de nem veszitek azt észre h mennyire dúrvák, türelmetlenek és követelőzőek vagytok?
én amikor nem voltak képességeim, akkor nem voltam ilyen. tiszteletben tartottam a másikat.
nyílván h a youtibe csatornámon mutatnám meg h bizonyítsak...
tehát TELJESEN felesleges az itteni dúrva és sértő követelőzéseitek.
a gondolatok hallása, látása annyira nem rémisztett meg, inkább a jövőbe látás, víziók. pedig csak azt láttam előre h a tesóm fotóz egy kiskacsát...
Annak hiszünk, ami bizonyítva van.
Ha ezt te nem akarod, akkor mondd meg, hogy bűvész vagy, és így indíts csatornát. Ott nem követelődzhet senki.
Mond el mi van a Holdon. Nagyon érdekel, hogy milyen civilizációk lakják és mit csinálnak ott? Üreges a belseje? Élnek benne? Kik építették, mikor és miért?
Ez közkeletű. Minden ufológus ezt kutatja. Mond meg légyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!