Nektek milyen furcsa tulajdonságaitok, , , képességeitek" vannak? :'D
Például én mindig az ébresztő megszólalása előtt kb 5 perccel kelek fel...ha 5-kor kell kelni, ha 8-kor, bármilyen időpontban.
Meg mindenhol pénzt találok.(sajnos leginkább csak aprópénzt)
A barátnőm négy levelű lóheréket talál mindenütt.
Nektek vannak ilyenjeitek? :'D
az óra előtti ébredés nekem is megvan! és csodálatos: bármikorra állítom, bárhol vagyok működik!
További furcsa tulajdonságom, hogy gyakorizok, holott semmi értelme, ritka az ilyen kedves kérdés, mint a tiéd, inkább provokálják és bántják egymást itt, és sok a kitaláció.
Meg tudom nyalni a könyökömet. Le tudom szopni magam. Tudok autósmoziban széket festeni, vonatkereket pumpálni, fűteni a Napnál. És végül, de nem utolsó sorban féllábú kalózként zsákbanfutó versenyt nyerni, süketnémaként operettet énekelni.
Ja, bocs, mégsem. Csak elkalandoztam.
Az ébredés hamarabb az nem agykontroll? Mert olvastam ilyeneket egy agykonttollos könyvben.
Amúgy nekem amit csak szeretnék megkapom úgy hogy még mondanom sem kell és bevonzom
amit gondolok 😶 és néha már erősen bizarr pl. Van hogy linzert szeretnék enni és rá 1 napra mentünk mamámnál és pont az volt, vagy Alvin és a mókusokat akartam nézni és elkezdték reklámozni hogy adni fogják; vagy mikor görgetem a facebookot és látni szeretném azt a fiút akit imádok rögtön kidob róla egy képet.. de ezek mindennaposak és nem tudom hogy csinálom. A barátaim meg a szüleim is irigyelnek hogy én mindent bevonzok magamhoz. De nem csak a jó dolgokat a rosszakat is.😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!