Nektek milyen furcsa tulajdonságaitok, , , képességeitek" vannak? :'D
Például én mindig az ébresztő megszólalása előtt kb 5 perccel kelek fel...ha 5-kor kell kelni, ha 8-kor, bármilyen időpontban.
Meg mindenhol pénzt találok.(sajnos leginkább csak aprópénzt)
A barátnőm négy levelű lóheréket talál mindenütt.
Nektek vannak ilyenjeitek? :'D
Valamiért iszonyat jó a hallásom. Mármint irreálisan jó.
3 zárt ajtón át meghallom sokszor mit beszélnek emberek, ezzel régóta tisztában voltam, meg pl telefonomon sincs csengőhang mert másik szobából hallom ahogy " zümmög " a vibrálós funkció stb.
A valódi poén akkor jött mikor két éve üzemorvosin hallást vizsgáltak, és nem hitték el, hogy még mindig hallom a sípolásokat, és mondogattam szépen sorban mikor melyik szól. Elvileg 6 fokozattal tudtam lejjebb menni, mint az addig előfordult legjobb hallású ember.
Néha poénos a dolog, kedvenc szórakozásom mikor ismerősök, rokonok itt vannak, és valamiért szóba kerülök, aztán mikor olyan kedvem van megyek ki, és úgy kapcsolódok be mintha végig ott lennék. :D Bár itthoniak már megszokták a dolgot, és ügyelnek erre, hogy ha olyasmi a téa, akkor tudják, hogy nekem nem kell ajtó mögé állnom hogy halljam őket.
A dolog árny oldala meg az, hogy mindenre felébredek pl, elég ha két szobával odébb beszélgetnek, ha meg a szomszéd füvet nyír kora reggel az biztos ébresztő.
megbírom nyalni a könyököm, és az orrom hegyét is. :DDD
Nagyokat tudok mű böffenteni, volt egy haverom, ő is hasonló képességekkel volt megáldva. Anyám mikor jött haza, már a lakótelep túloldalán hallotta, a 2 disznó megint találkozott. Szomszédnak nem tetszett, a nálunk rendezett böfögő verseny, elmondása szerint "remegtek a falak. Meg éjszaka is nagyon zavaró tud lenni.", így ezt a tevékenységet be kellett szüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!