Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az aranyeredet látta már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aranyeredet látta már a párod? És te az övét? Megszoktátok nézni egymás fülét lámpával hogy kinek milyen fülzsír van benne? Milyen hasonló furcsa tulajdonságaitok vannak?

Figyelt kérdés
Fikáztok egymás előtt és az egymás fikáját megnézitek? Valami más esetleg? Van olyan ami tabu?
2014. nov. 23. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Megkóstoljuk egymás sz.rját és barkóbázunk, ki mit ehetett előző nap.
2014. nov. 23. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elment neked az eszed, vagy mi ez a kérdés??
2014. nov. 23. 14:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Pedig ezt komolyan kérdeztem! Nem vicc! Mi már láttuk egymás aranyerét és a fülzsírját fikáját is.
2014. nov. 23. 14:09
 4/9 anonim válasza:
100%

Ettem. Most már nem.

Köszi kérdező.

2014. nov. 23. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha megy a kutyapózos reszelés, akkor szerintem mindenki meglátja az aranyerét a másiknak, már ha van. Férfiak ebből a szempontból előnnyel indulnak ,jó esetben :D
2014. nov. 23. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Soha ne jussak ide egy kapcsolatba se, azt kívánom, hogy ennyire unatkozzunk, hogy egymás aranyerét nézegessük. Mellesleg szerencsére aranyerem sincs, remélem ezt még hosszú évtizedekig elmondhatom magamról. A fülemet rendszeresen tisztítom, hogy ne legyen mit nézegetni benne, az orromat pedig ki szoktam fújni, nincs mit bányászni benne. Sőt, wc-zés közben is egyedül vagyunk a mellékhelyiségben, és nem checkoljuk a másik végtermékét. Más példa nem is jut eszembe, mit nem csinálunk, annyira nem jellemző rám a gusztustalankodás.
2014. nov. 23. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hááát a szerelem néha olyan mintha egy gyerekről is gondoskodnál mellette. Szóval ha beteg az ember vannak dolgok amik elkerülhetetlenek.

A párkapcsolatban a puki egymás előtt se tabu, ha még igen akkor még nagyon friss a máz a tortán és nem kötött meg :D

Amikor egy tonna taknyos zsepi hever párod ágya körül mert "haldoklik" a náthában akkor nincs mit tenni neked összeszedni vagy ott rohadt meg a szoba közepén. stb :D

2014. dec. 14. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
és TÉGED orvos látott már? :D
2014. dec. 14. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
kentem is már az aranyerét,nyírtam a 3,14naszőrét,nyaltam a p.nciját,pukizunk egymás előtt,látom a betétcserét is,és ezek után is szeretem nagyon
2014. dec. 14. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!