Nincs meg valakinek, vagy hasonló LIVE FREE képe?
Figyelt kérdés
Láttam valahol egy képet, bár lehet csak álmomban de azért remélem nem, mert nehéz volna megrajzolni. Nos, a képen egy sas volt látható mely két rácsot húz szét, és talán egy dögcédula volt a nyakába melyre Live Free volt írva.2014. okt. 16. 17:50
1/2 anonim válasza:
Gugliztam is és az elmentett háttérképes oldalaimat is megnéztem. Az eredmény: amerikai sas amerikai zászlóval, desert eagle pisztoly és vadászgép... Néhány darab normál sas is volt ezek között. Próbáltam variálgatni a kulcsszavakat, de ha be merészeltem írni, hogy dogtag (dögcédula) akkor csak dögcédulákat adott ki... Ha a live freet akkor meg mobilos élő háttérképeket.
Egyúttal rá kellett jönnöm arra is, hogy a legkedvencebb háttérképes oldalam megszűnt. :(
2/2 A kérdező kommentje:
ajjj :( azert koszonom
2014. okt. 16. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!