Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Kaptatok már olyan feladatot...

Kaptatok már olyan feladatot munkahelyen ami meghaladta a képességeiteket és feladtátok?

Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 15:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem.
2022. okt. 5. 15:29
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy csak szükséged lenne egy senior kollégáktól segítségre, hogy hogyan haladj tovább? Nem igazán tudok olyan feladatot elképzelni, amit egy ember, akit amúgy erre vettek fel *képtelen* megoldani. Vagyis pontosabban akik tényleg képtelenek valamiért, azoktól általában megváltunk a cégnél, de ez nem azért volt mert a feladat volt túl nehéz, hanem mert vagy motivációs probléma miatt nem is foglalkozott vele, vagy a kommunikációs stílusa nem egyezett a miénkkel, és így nem értettük meg egymást.
2022. okt. 5. 15:40
 3/21 anonim ***** válasza:
26%
Fel még nem adtam, de nem egyszer "meghaladja a képességem" a kapott feladat. Ez akkor szokott előfordulni, amikor javítani kell valamit egy sok embert által tákolt kódbázisba fos vagy hibás dokumentációval. Ilyenkor jön a sok órás keresgélés. Lehet jobban tettem volna, ha már feladtam volna és normális helyre váltanék :D.
2022. okt. 5. 16:28
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem velem esett meg a volt kollégával. De még be se vallotta, hogy nem tud megbírkózni a feladattal. Mindig mondta, hogy halad és határidőre kész lesz (belső határidő tehát nem az ami az ügyfél felé). És a határidő előtti napon közölte, hogy felmond, másnap meg beteget jelentett. (Nagyjából amit addig írt kódot kukázni kellett és újra kezdeni mindent). Mondjuk rosszul járt, mert a pert szépen megnyerte a cég.
2022. okt. 5. 16:42
 5/21 anonim ***** válasza:
93%
#4 azért ebben a történetben a cég is hibázott, normális esetben olyannak nem szabadna előfordulnia, hogy egy ember mindenféle kontroll nélkül hónapokig dolgozik egyedül egy projekten, és senki rá sem néz, hogy eddig mi készült el.
2022. okt. 5. 16:52
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
5: mindig jelentette, hogy itt meg itt tart. Eleve lehetett sejteni, hogy nem egyszerű, mindig kérdeztük, hogy meg tudja oldani. Igen, meg tudom oldani. Hát hittünk neki, nem kellett volna (és a poén, hogy ő volt a vezető fejlesztő) és pl. az én munkámat két naponta ellenőrizte és talált benne hibát... De már nincs a cégnél.
2022. okt. 5. 17:04
 7/21 anonim ***** válasza:
28%
Nem, sosem kaptam még ilyen feladatot, ugyanis a készségek embere vagyok és sosem adom fel
2022. okt. 5. 17:13
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
#6 elárulod, hogy melyik cégről van szó? :D
2022. okt. 5. 17:27
 9/21 anonim ***** válasza:
83%
8: Egy kis kft. Bedolgozunk nagyobb projekteknek, kb. 6-an vagyunk (van amikor 4 van amikor 8 munka függő).
2022. okt. 5. 17:29
 10/21 anonim ***** válasza:
87%

4:

De milyen pert indított ellene a cég? Önmagában amiatt nem perelhetnek be, mert szarul végezted a munkádat. Vagy azért, mert nem dolgozta le a felmondási idejét?

2022. okt. 5. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!