Kaptatok már olyan feladatot munkahelyen ami meghaladta a képességeiteket és feladtátok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 15:28
2/21 anonim válasza:
Lehet, hogy csak szükséged lenne egy senior kollégáktól segítségre, hogy hogyan haladj tovább? Nem igazán tudok olyan feladatot elképzelni, amit egy ember, akit amúgy erre vettek fel *képtelen* megoldani. Vagyis pontosabban akik tényleg képtelenek valamiért, azoktól általában megváltunk a cégnél, de ez nem azért volt mert a feladat volt túl nehéz, hanem mert vagy motivációs probléma miatt nem is foglalkozott vele, vagy a kommunikációs stílusa nem egyezett a miénkkel, és így nem értettük meg egymást.
3/21 anonim válasza:
Fel még nem adtam, de nem egyszer "meghaladja a képességem" a kapott feladat. Ez akkor szokott előfordulni, amikor javítani kell valamit egy sok embert által tákolt kódbázisba fos vagy hibás dokumentációval. Ilyenkor jön a sok órás keresgélés. Lehet jobban tettem volna, ha már feladtam volna és normális helyre váltanék :D.
4/21 anonim válasza:
Nem velem esett meg a volt kollégával. De még be se vallotta, hogy nem tud megbírkózni a feladattal. Mindig mondta, hogy halad és határidőre kész lesz (belső határidő tehát nem az ami az ügyfél felé). És a határidő előtti napon közölte, hogy felmond, másnap meg beteget jelentett. (Nagyjából amit addig írt kódot kukázni kellett és újra kezdeni mindent). Mondjuk rosszul járt, mert a pert szépen megnyerte a cég.
5/21 anonim válasza:
#4 azért ebben a történetben a cég is hibázott, normális esetben olyannak nem szabadna előfordulnia, hogy egy ember mindenféle kontroll nélkül hónapokig dolgozik egyedül egy projekten, és senki rá sem néz, hogy eddig mi készült el.
6/21 anonim válasza:
5: mindig jelentette, hogy itt meg itt tart. Eleve lehetett sejteni, hogy nem egyszerű, mindig kérdeztük, hogy meg tudja oldani. Igen, meg tudom oldani. Hát hittünk neki, nem kellett volna (és a poén, hogy ő volt a vezető fejlesztő) és pl. az én munkámat két naponta ellenőrizte és talált benne hibát... De már nincs a cégnél.
7/21 anonim válasza:
Nem, sosem kaptam még ilyen feladatot, ugyanis a készségek embere vagyok és sosem adom fel
8/21 anonim válasza:
#6 elárulod, hogy melyik cégről van szó? :D
9/21 anonim válasza:
8: Egy kis kft. Bedolgozunk nagyobb projekteknek, kb. 6-an vagyunk (van amikor 4 van amikor 8 munka függő).
10/21 anonim válasza:
4:
De milyen pert indított ellene a cég? Önmagában amiatt nem perelhetnek be, mert szarul végezted a munkádat. Vagy azért, mert nem dolgozta le a felmondási idejét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!