Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen technikákat alkalmaztok...

Milyen technikákat alkalmaztok, hogy bírjátok egész nap koncentrációval a kódolást?

Figyelt kérdés

Gondolok itt full-tike munkahelyre, és pl ha olyan feladatot kaptok, ami egyáltalan nem érdekel.

Van valami bevált módszer, hogy ki lehessen bírni a 8 órát és mégis hatékony legyél?

2022. szept. 5. 01:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

De, szellemi munkában is el lehet fáradni, csak nem az átlagos programfejlesztői tevékenység során.

Szellemi munkában én eddig csak akkor fáradtam el, ha határidős munka volt és mellette problémák is adódtak bőven. Ez sem a feladat okán, hanem sokkal inkább idegi megterhelés, szimpla stressz miatt.

Az én munkastilusom olyan, hogy a vállalás után minden nap a lehető legtöbbet dolgozom, ez napi ~ 12, olykor 14 óra. Csak akkor veszem lazábbra, ha már látom az alagút végét. Egyáltalán nem terhel meg, mert örömmel csinálom. Nem alkalmazott vagyok, igy látom is a munkám eredményét, ami minden esetben egy kész termék, és ez engem megelégedéssel tölt el.

Nem vitás, akadnak nehéz pillanatok, de a kétségbeesésig tizen év alatt csak kétszer jutottam el.

A hibakeresést pedig meg lehet tanulni. Annak is van módszertana, tapasztalati háttere és annak birtokában egy hibát megtalálni nem órák, hanem csak percek, esetleg negyedórák kérdése.

2022. szept. 6. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!