Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Auschwitzba, a koncentrációs...

Kloneman kérdése:

Auschwitzba, a koncentrációs táborba be lehet jutni egész nap idegenvezető nélkül, vagy csak bizonyos időpontokban?

Figyelt kérdés
És ha idegenvezetővel szeretnénk menni, akkor elég megnéznem, hogy hánytól van idegenvezetés és odamenni időben, vagy le kell foglalni előre az időpontot?
2011. aug. 11. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
pár éve voltam,akkor vezető nélkül szabadon be lehetett lépni. és Birkenau 2-be is. nagyon nyomasztó volt. a végén a láger területén lévő önkiszolgáló étteremben kajáltunk-hát az is több,mint fura volt...
2011. aug. 11. 15:52
 2/3 A kérdező kommentje:
És hánykor mentetek? Mert egy oldalon találtam olyan kiirást, hogy 15:00-ig idegenvezető nélkül nem lehet belépni, viszont a "tábor" honlapján semmi ilyet nem találtam, de aztán lehet h a hiányos angol tudásom a vétkes:)
2011. aug. 11. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:
én voltam kétszer is, mindkétszer idegenvezető nélkül, és mindkétszer reggel mentünk, be lehet menni gond nélkül, igaz én télen voltam, de nem hiszem, hogy az számítana. Idegenvezetővel drága, anélkül ingyenes, és szerintem bőven kellő infóhoz jutsz nélküle is.
2011. aug. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!