Mit tehetnék ha a testvérem egész nap ordít és nem tudok tőle tanulni?
Már azt hittem Martin visszatért. Neki is hasonló problémái lehetnek.
Kérdező, próbálj egy csendes zugot keresni a házban. Legrosszabb esetben zárkózz be a szüleid hálószobájába.
A 10 évesnek is tanulni kellene amúgy. Szed vmi gyógyszert? Lehet hogy kellene...
Ha csak apád szobájában van nyugalom, és neki is arra van szüksége, akkor neked is pont arra van szükséged, menj be te is oda. Tudom, rossz, meg nehéz, de akkor max még lehet azt, hogy apukád cseréljen veled, és menjen a te szobádba, próbálja meg, hogy ott tényleg nem lehet tanulni.
Vagy pl nemtom, fürdőszoba, erkély, esetleg udvar nincsen? A fürdőben is csak akkor zavarnának, amikor oda mennek kezet mosni. De inkább apud dolgozószobája, ha neki nyugalom kell, megérti, hogy neked is nyugalom kell; és mert a tesódtól nem tudsz tanulni, és ott őnála nyugi van, akkor az lesz a jó döntés, mert azt apud se akarja ,hogy megbukj. Ráadásul hogy te akartál volna is tanulni, meg tudtál is volna, ha a tesód nem zavart volna, de tehát szal a testvéred miatt nem sikerült. Ő se akarhat neked rosszat. Ha nem lehet a gyereket rávenni, hogy csöndben maradjon, ne trappogjon, ne visongjon, akkor kénytelen leszel te is becuccolni a tankönyveiddel oda apud mellé. Hogyha jót akar neked, és fontos vagy neki. És szeretne jó leehtőséget adni neked, hogy tanulhass; és a legjobb tudásod szerint teljesíthess az iskolában; és olyan jegyet kapj, amilyet megérdemelsz.
Jó idő van. Én egész nap kint voltam. Ha van erkély, vagy kert, segíthet.
Segíthet egy zarjszűrős füles.
Viaszos füldugó!!!!
Egyetemen ez mentett meg amikor folyamatosan ordibáltak a szüleim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!