Miért nem tudok koncentrálni? Miért álmodozok egész nap?
Nyár vége óta van ez a jelenség nálam. Folyamatosan, nap közben, ha egyedül vagyok, de akkor is, ha épp dolgom van, egyfolytában álmodozom - nevezzük annak. Igazából random szituációkat képzelek el, pl : a csaj aki épp tetszik, karambolozik, én pedig megmentem, kihúzom a kocsiból; vagy épp meg akarják erőszakolni és én mentem meg. (Kajak ilyen is volt). Nem is magamtól találom ki ezeket. Csak jönnek. Ki se tudom kapcsolni. Bárcsak lenne ilyen gomb :)
És nem tudok nem rájuk figyelni. Egyszerűen lejátszódnak a fejemben. Nap közben többször is. Nem tudok koncentrálni, tanulni, pedig kellene, elég nehéz az egyetem. Iszonyúan zavar, pedig felfogom, hogy tanulnom kellene. Borzasztó lelkiismeret furdalásom van emiatt. De egyszerűen nem tudok ezekkel mit csinalni.
Más is volt így? Mi lehet ez? Ugye ettől még normális vagyok?
21/F
Adhd?
Maladaptív álmodozás?
Szerelem?
Ezek ilyen betegségfélék? (Szerelem poénból van csak de azt is hol elkapod, hol kigyógyulsz belőle, vannak tünetei meg lappangási ideje :D)
Hát nem tudom. Ma vagy kilenc órát cs@sztem el így. Nekem az sok. És ha semmi komoly, mit lehet ellene tenni?
Köszi amúgy mindenkinek, ment a zöld kéz! Kitartast gyerekek, erősebbek vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!