Miért mondják sokan hogy elengedhetetlen az egyetem?
Figyelt kérdés
Hobbi programozgatok és csináltam már pár alkalmazást. 34 éves vagyok és 10 éve játszogatok java-ban viszont soha nem gondoltam arra hogy a kenyeremet is ebből keressem. Szakmám szerint autószerelő vagyok de van egy ismerősöm aki pár hónapja helyezkedett el a Telekomhoz mint fejlesztő. Olvasgattam itt pár hozzászólást és nagyon sok az ellentét. Miért mondják sokan azt, hogy kell a felsőoktatás ehhez? A saját szememmel láttam hogy felvették a fiút dolgozni. Mondja nekem hogy menjek utána de én nem merek hiszen úgy is elküldenének hiába bátorít.2022. júl. 4. 19:46
31/34 anonim válasza:
Kérdező, röviden megválaszolva a kérdést
Aki egyetemmel helyezkedett el az védeni fogja hogy anélkül igenis nem lehet, aki meg eltudott helyezkedni egyetem nélkül nem fogja érdekelni mit csinál az akinek egyeteme van, de ha leírja, mindenki aki egyetemet végzett (vagy nem, csak okoskodik mert neki nem ment a programozás) rámondja hogy kamu
32/34 anonim válasza:
Akinek nincs képesítése az ezt fogja röfögni, hogy:
"Aki egyetemmel helyezkedett el az védeni fogja"
33/34 anonim válasza:
32es köszönöm az értelmes válaszod van képesítésem és a szakmában is dolgozom, de nem vagyok sértődékeny arra ha valaki képes megoldani az életét egy papír nélkül, de gondolom neked az egódat darabokra töri
34/34 anonim válasza:
"van képesítésem és a szakmában is dolgozom"
Fölösleges hazudoznod. Nekem meg végképp nincs igényem arra, hogy olvassam a hülyeségeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!