A programozó tanfolyamok valójában jók, érdemes elvégezni?
Programozó szeretnék lenni.
Nincsenek világmegváltó terveim, csak annyi hogy megéljek, és ezt úgy érjem el hogy amit csinálok azt szeretem, és a munkavégzés aránylag kötetlen.
Amik Budapesten vannak programozó tanfolyamok valóban jók? Melyiket ajánlanátok?
"Klasszikus" egyetemre/főiskolára se időm se kedvem menni.
Látom, erősítést kaptam!
Nagyon találó feladat volt egyébként, megmozgatta még az én agytekervényeimet is :D!
Én ráérek, mert engem az eddig elvégzett munkámból származó jövedelmem eltart, még annak ellenére is, hogy a vállalkozói tevékenységemet már egy jó ideje szüneteltetem. Csak mondjuk, neked ehhez nem sok közöd van.
Az én szűken vett szakterületemen pedig oka nem volt panaszra eddig annak, aki megbízott, bár ehhez sincs túl sok közöd, ehhez viszont annál inkább: A mentalitásom, mondhatni, a tietek tükre.
Ennél nagyobbat nem is tévedhettél volna.
Nem akarok ezzel felvágni, de olyan dolgokkal foglalkoztam, amikről te valószinűleg, soha még csak nem is hallottál.
85-ös, hagyd, nem vagyunk elég magas szinten ehhez! Ne is próbálkozz a megértésével!
Mi csak bitfejtő prolik vagyunk.
Hát, aki ilyen leír:
"Ha csak az angol ábécé 26 betűje lehet a rendszámban, akkor 26^4 * 10^3 féle rendszám lehetséges. Ezt gimiben és egyetemen is tanultuk, de programozóként semmi hasznát nem vettem eddig."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!