Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Az it szektorban mindegy hogy...

Az it szektorban mindegy hogy Bprof vagy Bsc diplomam van?

Figyelt kérdés

Hello iden felvetelizek es ugy nez ki meglesznek a pontjaim az egyetemre igaz nem mindenhova csak a helyi kepzesekre ezek a kovetkezok lesznek pe mik gazdasaginformatikus (zalaegerszeg) es pe mik Üzemmérmök informatikus (Nagykanizsa)

De nem tudom eldonteni melyik legyen a gazdinfora ugye sokan szoktak mondani h nem is igazi info szak mert joval kevesebb itt az info oktatas.

Az üzemmernoknel pedig nem tudom eldonteni h mennyire hatrany, hogy "csak" Bprof lesz a diploma es nem bsc.

2022. máj. 18. 22:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%

Mindenesetre ahol elvárás is a BSc, ott sem belépő a tudás helyett.

Például egy Dunaújvárosi Egyetem vagy GDF diplomája kevesebbet, vagy maximum ugyanannyit ér mint egy OKJ/FOSZK.

2022. máj. 19. 11:31
 22/26 anonim ***** válasza:
2%

21, Ez érdekelne, hogy miképpen differenciáltok?

A képesítés nélkülinek elég annyi, hogy teljesít egy fél órás teszten, de egy diplomás esetében már az oklevél kibocsátója is számít?

2022. máj. 19. 17:54
 23/26 anonim ***** válasza:
93%

22#

Rengeteg cég van rengeteg elvárással.

Rengeteg HR-es van rengeteg előítélettel.

Univerzális szabályt nem lehet mondani, mert hülyeség lenne egy olyat állítani, hogy "Nem kell egyetemre menni" meg olyat is, hogy "Egyetemre kell menni" és talán olyat is, hogy "X egyetemre kell menni".

Viszont ettől függetlenűl mindenhez lehet értéket rendelni.

Ez kb olyan mintha az építőiparról beszélnénk.

Ott is hülyeség erről beszélni általánosságban, hiszen mást kell csinálni a lapátot fogó kőművesnek és mást az építésznek.

(Ez egy picit sarkallatos példa, de remélem érted)

Mindenhol más az elvárás.

2022. máj. 19. 18:14
 24/26 anonim ***** válasza:
64%

Ez az 1 pontos selejt miért rontja itt folyamatosan a levegőt?

Menj és nyalogasd a diplomádat, másra valószínű úgysem jó, ha ennyire feszült vagy. Aki elért valamit a papírjával, az csöndben van és termel magának.

Vagy már megint nem ittál eleget?

2022. máj. 26. 22:19
 25/26 anonim ***** válasza:
86%
24# Érdekes, hogy ezt egy még pontozatlan friss profil írja le. Simán lehet, hogy két profil vitát generál és csak trollkodik.
2022. máj. 26. 22:31
 26/26 anonim ***** válasza:
19%
25 nem értem te meg mit reagálsz erre... direkt eteted a trollt? Szerintem meg te csinálod itt a fesztivált..
2022. máj. 27. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!