Tényleg nem számít az IT szektorban az hogy van e
diplomám?
2022. márc. 4. 09:53
2022. márc. 4. 10:01
Nekem nincs diplomám, első pár évemet KKV-knál töltöttem, utána multinál, majd váltva jelenleg is multinál dolgozom senior pozícióban, utóbbiakat 100% home officeban végezve.
Jelenlegi helyemen az interjúzás egyik lépésében sem esett szó a tanulmányokról, de ide 6 év szakmai munkatapasztalattal érkeztem már.
(Átlagos medior / Br 1,2m + juttatások (13. havi, cafeteria, mobil, laptop, etc) fejlesztői fizetésem van)
2022. márc. 4. 11:19
Nem feltétlenül számít.
Inkább csak a csajozásnál, legalább is az ostoba meki-szakot végzett libáknál.
2022. márc. 4. 11:20
Nincs diplomam, erettsegit kell mindenhol feltuntessek, en is kkvnal kezdtem, 2 evet lehuztam utana "surun" valtva most 6. eve dolgozom. Mostmar vallalkozo tanacsado vagyok, eves 120k dollar kornyeket keresem. ( Persze ennek szinte 30 szazaleka adoba elmegy )
2022. márc. 4. 11:23
6/15 A kérdező kommentje:
Akko az eddigi valaszok alapjan eddig ugy nez ki h nem fontos
Komoly helyeken azt nézik, hogy mit tudsz, nem azt, hogy van e papírod róla.
2022. márc. 4. 16:19
#7 komoly helyeken ugyanúgy munkakör függő, hogy nézik-e a papírt. Egy Apple pl. már a CV-det kidobja a kukába, ha mondjuk machine learning engineer-nek jelentkezel érettségivel, de jellemzően még BSc-vel is. Amazon-nál mondjuk egy data scientist pozinál szintén. Szart nem érsz vele, hogy mit tudsz, ha már az automata szűrőn sem mész át.
2022. márc. 4. 18:22
Így van, az "IT szektor" elég tág fogalom. Sok helyre nem kell diploma, sok helyre meg igen.
2022. márc. 4. 18:48
10/15 A kérdező kommentje:
Az it szektor alatt inkabb a fejlesztoi allasokra gondolok
Kapcsolódó kérdések: