Az it szektorban mindegy hogy Bprof vagy Bsc diplomam van?
Hello iden felvetelizek es ugy nez ki meglesznek a pontjaim az egyetemre igaz nem mindenhova csak a helyi kepzesekre ezek a kovetkezok lesznek pe mik gazdasaginformatikus (zalaegerszeg) es pe mik Üzemmérmök informatikus (Nagykanizsa)
De nem tudom eldonteni melyik legyen a gazdinfora ugye sokan szoktak mondani h nem is igazi info szak mert joval kevesebb itt az info oktatas.
Az üzemmernoknel pedig nem tudom eldonteni h mennyire hatrany, hogy "csak" Bprof lesz a diploma es nem bsc.
"Elenyésző a diplomát igénylő helyek száma."
Így van. Semmiképp nem több 95 %-nál.
Kérdezőnek: Képesítésed legyen. Ez a fontos. Azon túl csak extra helyekre kell extra tudás és pedigré.
Tudod, ez úgy szokott menni, hogy a HR-es a meghirdetett pozícióra érkező reflexiókat leválogatja. Ez annyit jelent, hogy beleolvas a CV-kbe és azok tartalma alapján szűr.
Ha egy CV-ben valaki nem tesz említést a végzettségéről, vagy az említésre kerül ugyan, de nem releváns, akkor a HR-es azt a levelet törli.
Interjúra annak van esélye, aki fel tud mutatni szakirányú végzettséget és a szakmai kompetenciájára van valami kilátás.
Ebből kifolyólag, én nem tudom, te hol lettél interjúztatva és miért.
Előre szólok, azok akik olyan hülyeséggel jönnének, hogy, na de égető az emberhiány, azoknak azt tudom mondani, hogy a szak-emberhiány égető, az sem annyira, ráadásul, ennek ellenére, minden nyitott pozira, még a reálisan nem túl nagy kaiberűekre is, érkezik legalább tíz, valójában inkább húsz-negyven darab levél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!