Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Az it szektorban mindegy hogy...

Az it szektorban mindegy hogy Bprof vagy Bsc diplomam van?

Figyelt kérdés

Hello iden felvetelizek es ugy nez ki meglesznek a pontjaim az egyetemre igaz nem mindenhova csak a helyi kepzesekre ezek a kovetkezok lesznek pe mik gazdasaginformatikus (zalaegerszeg) es pe mik Üzemmérmök informatikus (Nagykanizsa)

De nem tudom eldonteni melyik legyen a gazdinfora ugye sokan szoktak mondani h nem is igazi info szak mert joval kevesebb itt az info oktatas.

Az üzemmernoknel pedig nem tudom eldonteni h mennyire hatrany, hogy "csak" Bprof lesz a diploma es nem bsc.

2022. máj. 18. 22:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Attol fugg milyen munkakorben akarsz dolgozni es melyik cegnel.
2022. máj. 18. 22:26
 2/26 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom, nekem nincs diplomám. 4 éve csinálom, 740 nettót viszek haza, lehetne jobb is, de ez van. Devops + php backendet csinálok, néha kis frontendet, kevés túlórával. Elég karcsú azért ez a fizetés, mert az albérlet drága, egy új autónak pedig szintén 5-6-7 millió az ára, a lakásárakról meg ne is beszéljünk..
2022. máj. 18. 22:33
 3/26 anonim ***** válasza:
57%
Mindegy, senkit nem fog érdekelni a diplomád.
2022. máj. 18. 23:42
 4/26 anonim ***** válasza:
88%
3-as ha olyan helyre jelentkezik, ahol elvárás a diploma, ott fogja érdekelni őket.
2022. máj. 18. 23:47
 5/26 anonim ***** válasza:
63%
Elenyésző a diplomát igénylő helyek száma.
2022. máj. 18. 23:54
 6/26 anonim ***** válasza:
5%

"Elenyésző a diplomát igénylő helyek száma."

Így van. Semmiképp nem több 95 %-nál.

Kérdezőnek: Képesítésed legyen. Ez a fontos. Azon túl csak extra helyekre kell extra tudás és pedigré.

2022. máj. 19. 03:31
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
6 nem igazán interjúztam még olyan helyre, ahová kellett volna. Bár nekem csak szoftverfejlesztéssel kapcsolatos cégekkel van viszonyítási alapom, munkahelyváltásnál 4-5 interjút szoktam csinálni, abból 1 helyen nem felelek meg, a többiből pedig kiválasztam, ami nekem tetszik. Diplomát még sehol sem kértek, csak feladatokat adtak.
2022. máj. 19. 05:18
 8/26 anonim ***** válasza:
0%

Tudod, ez úgy szokott menni, hogy a HR-es a meghirdetett pozícióra érkező reflexiókat leválogatja. Ez annyit jelent, hogy beleolvas a CV-kbe és azok tartalma alapján szűr.

Ha egy CV-ben valaki nem tesz említést a végzettségéről, vagy az említésre kerül ugyan, de nem releváns, akkor a HR-es azt a levelet törli.

Interjúra annak van esélye, aki fel tud mutatni szakirányú végzettséget és a szakmai kompetenciájára van valami kilátás.

Ebből kifolyólag, én nem tudom, te hol lettél interjúztatva és miért.

Előre szólok, azok akik olyan hülyeséggel jönnének, hogy, na de égető az emberhiány, azoknak azt tudom mondani, hogy a szak-emberhiány égető, az sem annyira, ráadásul, ennek ellenére, minden nyitott pozira, még a reálisan nem túl nagy kaiberűekre is, érkezik legalább tíz, valójában inkább húsz-negyven darab levél.

2022. máj. 19. 07:14
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
#8: Delphi papa megint részeg már kora reggel. El se olvassátok a kommentjeit, úgyis kirúgatom megint az oldalról nemsokára, akkor pár napig nyugi lesz.
2022. máj. 19. 07:33
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
8 több sebből vérzik már a 3. mondatod is. Már csak azért, mert ha van 3-4 év munkatapasztalatod, akkor eleve nem a HR keres meg, hanem a "felderítő" recruiter csapatok, akik égen földön megpróbálnak behúzni mint a jehovák, és csak utána kerülsz a HR-es elé. Ez sem azért van, mert előszűrnek, hanem azért, hogy ne a HR-nek kelljen a kutatást is elvégezni..
2022. máj. 19. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!