Egy új programnyelv. Lenne értelme?
Ez egy LEGO nyelv lenne, amit minden felhasználó maga definiálhatna, azon az alaprendszeren kívül, amit már írtam.
Az előnyét ott tapasztalná meg a felhasználó, hogy az általa favorizált, preferált, vagy csak gyakran használt utasítás szettet maga állíthatná elő, maga szabhatná a saját igényeire.
jó kis projekt lehet, és a portfóliódon is jól fog kinézni ha igényesen csinálod meg
de azt ne várd hogy feltalálod az új C-t, valószínűleg semennyire sem fog elterjedni
az a jó ha egy nyelv a kezem alá adja a dolgokat, másokkal könnyű megosztani
ha én szabok testre mindent, akkor konkrétan írok egy saját nyelvet amit mindenkinek meg kell tanulnia...tehát nem sok haszna van
Amúgy ja, ha te találod ki a nyelvi elemeket mint developer, akkor ha odaadod másik programozónak, az mit kezdjen vele?
portability: 0
Nem találtam ki nyelvi elemeket. Azt találtam ki, hogy ezeket kitalálhatja más. Definiálhat saját utasításokat, meghatározhatja azok természetét. Az egyetlen adattipus most az int32. Emellé is meghatározhat másokat.
Az egész egyfajta bone, egy váz, egy alap amire építeni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!